ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Λεβέντης: «Ο Τσίπρας μου είπε ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες και δικαιούνται το όνομα» (βίντεο)

Β.Λεβέντης: «Ο Τσίπρας μου είπε ότι οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες και δικαιούνται το όνομα» (βίντεο)

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα αναμένει η πολιτική σκηνή της χώρας, μετά τη δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, για όσα είχε ισχυριστεί ενώπιόν του ο πρωθυπουργός, αποκαλώντας τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες» και λέγοντας πως «δικαιούνται το όνομα».

«Ο Αλέξης Τσίπρας μου είπε τον Φεβρουάριο του 2018 ότι είναι άποψη του ΣΥΡΙΖΑ πως οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες και δικαιούνται το όνομα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε εκπομπή του One Channel την Πέμπτη.

Ο κ. Λεβέντης κλήθηκε να σχολιάσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας πως «έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα πριν την υπογραφή» και συμπλήρωσε πως θα πρέπει να γίνει έστω και τώρα, έστω και εκ των υστέρων. Υπογράμμισε δε πως «ο λαός δεν θα επέτρεπε αυτήν την προδοσία». Αναφερόμενος στο κυβερνών κόμμα είπε πως το ακροατήριο του δεν ενδιαφέρεται για τη χώρα και συμπλήρωσε πως όταν ρώτησε τον πρωθυπουργό αν θα προδώσει τη Μακεδονία, εκείνος του απάντησε πως «είναι απόφαση του κόμματός του να πάει να δώσει το όνομα».

Eρωτώμενος για τα υψηλά ποσοστά που πήρε η Νέα Δημοκρατία στη Μακεδονία στις ευρωεκλογές, είπε πως αυτό συνέβη διότι κορόιδεψε τον λαό. «Η Νέα Δημοκρατία επί Κωνσταντίνου Καραμανλή, ήταν η πρώτη που έδωσε το Μακεδονία. Πρότειναν όνομα ‘’Μακεδονία (Σκόπια)’’ και η συμφωνία δεν είχε προχωρήσει γιατί η άλλη πλευρά ήθελε σκέτο ‘’Μακεδονία’’» κατέληξε. Συμπλήρωσε, δε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι συνένοχος του Αλέξη Τσίπρα στην προδοσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.