Ψεύτες και κλέφτες...

Γ.Βαρουφάκης: «Ο ψήφος στο ΜέΡΑ 25 αλλά και στο ΚΚΕ είναι ψήφος αντίστασης στο 4ο μνημόνιο»

Γ.Βαρουφάκης: «Ο ψήφος στο ΜέΡΑ 25 αλλά και στο ΚΚΕ είναι ψήφος αντίστασης στο 4ο μνημόνιο»

Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΜΝΑ πως “ακόμα κι αν όλοι μας στο ΜέΡΑ25 ψηφίζαμε ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία θα βγει πρώτο κόμμα επειδή ο λαός τιμωρεί κάθε πρωθυπουργό που πέρασε μνημόνια -πόσο μάλιστα κάποιον που πέρασε δύο μνημόνια, ένα το καλοκαίρι του 2015 κι ένα το καλοκαίρι του 2018».

Μιλώντας στο Πρακτορείο ο κ. Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ο μόνος τρόπος να χάσει την αυτοδυναμία η Νέα Δημοκρατία, είναι να μπει το ΜέΡΑ25 στην Βουλή και προσθέτει: «τι θα λένε στους υπουργούς του κυρίου Μητσοτάκη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης; ‘Δώστε πίσω το ΕΚΑΣ, τα τραίνα, τα αεροδρόμια, τα πλεονάσματα;’ ‘Μα εσείς τα πήρατε’, θα τους απαντούν εύλογα».

Ο κ. Βαρουφάκης επαναλαμβάνει, μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ, ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός της χαμένης ψήφου και δηλώνει: «Η ψήφος στην Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ ενισχύει τη στυγνή ολιγαρχία. Η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ είναι άνευ αντικειμένου. Μόνο η ψήφος στο ΜέΡΑ25 και στο ΚΚΕ είναι ψήφος αντίστασης στο 4ο μνημόνιο».

Για το ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής από την επόμενη κυβέρνηση για το εξάμηνο που ήταν υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι τους καλεί από καλοκαίρι του 2015 να το κάνουν και ότι είναι έτοιμος να μετατρέψει «τους εγχώριους υπηρέτες της τρόικας στους πραγματικούς κατηγορούμενους για την κατάρρευση της χώρας και τον εγκλεισμό των Ελλήνων σε μια μόνιμη, απέραντη χρεοδουλοπαροικία».

«Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα τολμήσουν να το κάνουν», σημειώνει.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.