ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέο σκίτσο από τον Αρκά: Όταν όλα τα κόμματα δηλώνουν κερδισμένα… (φωτο)

Νέο σκίτσο από τον Αρκά: Όταν όλα τα κόμματα δηλώνουν κερδισμένα… (φωτο)

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων να δηλώνουν κερδισμένοι από μία εκλογική διαδικασία; Πολλές… Για την ακρίβεια, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Και δεν το λένε σε επίπεδο… εμπειρίας. Σαφώς η εμπειρία προσδίδει κέρδος, ακόμα και όταν κάποιος είναι με τ0υς ηττημένους.

Όμως όχι… Στην Ελλάδα κανένα κόμμα δεν χάνει. Ποτέ! Ο πρώτος, φυσιολογικά, είναι ο μεγάλος νικητής. Νικητής όμως μπορεί να είναι και ο δεύτερος. Για πολλούς λόγους. Όχι για έναν. Γιατί, λόγου χάρη, διατήρησε τα ποσοστά του. Γιατί… απλώς είναι δεύτερο και θα… προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Το αυτό ισχύει για όλους. Όλα τα κόμματα στην Ελλάδα δηλώνουν κερδισμένα… αλλά τελικά χαμένος, μαντέψτε ποιος είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σκίτσο το Αρκά με το σχόλιο που καταγράφει μία αλήθεια, μία πραγματικότητα που ζούμε δεκαετίες στην Ελλάδα. Όλοι κερδισμένοι. Μόνο που, σε κάθε περίπτωση, κάποιος πρέπει να χάνει. Διότι σε μία μάχη, σε μία αναμέτρηση, υπάρχει νικητής και χαμένος. Ποιος είναι άραγε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.