ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τι δηλώνει η Χρυσούλα Διαβάτη για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

Τι δηλώνει η Χρυσούλα Διαβάτη για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μια από τις ηθοποιούς που εκφράζει τη γνώμη της με πάθος. Χθες βράδυ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha για τις Εκλογές 2019 και εξέφρασε τη δική της άποψη για τα όσα διαδραματίζονται στην χώρα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο συντονιστής της εκπομπής Αντώνης Σρόιτερ απευθυνόμενος στην ηθοποιό, αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα: «Κυρία Διαβάτη, γκουγκλάρω Χρυσούλα Διαβάτη για να προετοιμαστώ και βλέπω στην αρχή ενθουσιώδης δηλώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα».

Η Χρυσούλα Διαβάτη φανερά ξαφνιασμένη, του είπε πως δεν ισχύουν τα όσα είπε: «Έλα καλέ; Πού τις είδατε; Για όνομα του Θεού! Καμία καλή διάθεση! Εγώ είμαι τελείως από το άλλο άκρο και το ξέρετε πολύ καλά, δεν υπάρχει πια άλλη υπομονή. Εγώ δεν βλέπω ούτε καμία πρόοδο, ούτε καμία ανάπτυξη.

Δεν ξέρω αν είμαι χαζή ή αν δεν βλέπω καλά. Ξεκινάς φτωχός, με όνειρα, δουλεύεις, αγωνίζεσαι επάξια χωρίς να είσαι προσκολλημένος σε κόμματα, προκόβεις και πεθαίνεις φτωχός. Εγώ αυτό κατάλαβα κι εκεί φτάσαμε. Υπάρχει μια απαξίωση για όλους τους ανθρώπους κι αυτό εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί να μη λαμβάνεις υπόψιν σου τον λαό, τους ανθρώπους, τη γνώμη σου, να είσαι τόσο καβαλημένος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.