ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ξεκινά σε λίγο η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ – Τι θα πει ο Αλέξης Τσίπρας;

Ξεκινά σε λίγο η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ – Τι θα πει ο  Αλέξης Τσίπρας;

Ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα που θα μπορέσει και πάλι να διεκδικήσει την εξουσία αναμένεται να αποτελέσει το κεντρικό θέμα συζήτησης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος που αναμένεται να ξεκινήσει από στιγμή σε στιγμή στην Κουμουνδούρου. Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για τη μια, αλλά ως συνήθως υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση.

Ο κ. Τσίπρας θα επιχειρήσει για μια ακόμη φορά να κάνει άνοιγμα στην κεντροαριστερά ενώ όπως σημειώνουν οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένος να ασκεί από την αρχή δριμεία αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη κάθε φορά που θεωρεί ότι κάτι δεν γίνεται σωστά. Τον αντιπολιτευτικό τόνο άλλωστε έδωσε η πρώτη μετεκλογική ανακοίνωση του κόμματος που αφορούσε το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Όπως τονίστηκε, μόνο μικρό και ευέλικτο δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς απαρτίζεται από 51 υπουργούς και υφυπουργούς, στους οποίους συγκαταλέγονται πρώην υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά, πρόσωπα που μεταγράφηκαν από τον ΛΑΟΣ (εννοεί τον κ. Βορίδη), άτομα που δεν είχαν διαβάσει το μνημόνιο αλλά τον ψήφιζαν (εννοεί τον κ. Χρυσοχοΐδη) καθώς επίσης και τεχνοκράτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί τέλος ότι το Σαββατοκύριακο αναμένεται να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την επόμενη εβδομάδα ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Γερουσίας του μεγάρου της Βουλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.