Κυριάκος Βελόπουλος προς κυβέρνηση: «Θα γίνετε η αιτία να αντικατασταθεί ο πληθυσμός της χώρας» (βίντεο)

Κυριάκος Βελόπουλος προς κυβέρνηση: «Θα γίνετε η αιτία να αντικατασταθεί ο πληθυσμός της χώρας» (βίντεο)

Παρέμβαση του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης του αθλητικού Νομοσχεδίου. Διαβάστε τι ανέφερε αναλυτικά ο Κ.Βελόπουλος.

“Το σύνταγμα το έχουμε κάνει λάστιχο. Έχουμε αποφάσεις δικαστηρίων για τις περικοπές των συντάξεων και των μισθών, αποφάσεις για τους Μουφτήδες που δεν εφαρμόστηκαν.

Φερνετε τροπολογίες.

Φέρνετε ένα ν/σ και στην συνέχεια φέρνετε τροποποιήσεις. Όταν το έκανε αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το καταγγέλατε και είχατε δίκιο και τώρα ως κυβέρνηση κάνετε ακριβώς το ίδιο. Άλλα λέτε και άλλα κάνετε.

Άκουσα τον κ. Φρουζή. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει είναι πιο κοντά στα συμφέροντα της Novartis. Το να κάνει ρυθμιστή τον Φρουζή είναι αντιφατικό.

Ο άνθρωπος έβγαζε χρήματα παραβαίνοντας το νόμο και τώρα είναι μάρτυρας κατηγορίας πολιτικών προσώπων.

Αυτό λέγεται cosa nostra. Ο Φρουζής δεν είναι και κάποιο άτομο που θα πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά. Είπε ότι τον έκλεψε η γραμματέας του, μέσω του Iban του γιού του. Μα με το Iban δεν είναι δυνατόν να κλέψεις.

Αυτός που κορόιδευε Έλληνες υπουργούς και τσέπωνε χρήματα τώρα είναι ρυθμιστής. Να ξέρετε αυτή η ιστορία θα οδηγηθεί σε φιάσκο. Το πρόβλημα είναι τα λεφτά. Όχι να καθίσουμε στην καρέκλα τον Πολάκη, τον Άδωνι κλπ. Τα λεφτά πρέπει να επιστραφούν στον ελληνικό λαό.

Να τιμωρηθεί ο πολιτικός που είναι υπεύθυνος αλλά να φέρει πίσω και τα λεφτά. Ο Έλληνας έχει πρόβλημα οικονομικό και εμείς ασχολούμαστε με τον Φρουζή και τη Novartis. Αυτά είναι πυροτεχνήματα για να αποπροσανατολίσουμε τον Ελληνικό λαό.

Πάμε στο ν/σ για την χειραγώγηση και το στήσιμο των αγώνων. Ο ΣΥΡΙΖΑ επί 5 χρόνια δεν έκανε τίποτα. Χρειαστήκαμε 5 χρόνια για να κάνουμε μια ευρωπαϊκή οδηγία νόμο του κράτους. Αυτά είναι απίστευτα πράγματα.

Πάμε στον έλεγχο των εισιτηρίων στις αθλητικές εγκαταστάσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Γιατί να μπλέξετε την αστυνομία; Στο εξωτερικό δεν υπάρχει αστυνομία.

Γιατί ο αστυνομικός να γίνει εισητηριούχος; Οι ομάδες είναι αυτές που κερδίζουν; Α.Ε. δεν είναι; Κι εσείς θα κάνετε τον αστυνομικό των 1.000 ευρώ σάκο του μποξ από τους μπαχαλάκηδες, την κυρία που την κλέβουν, εμένα, όλους;

Πάμε στην ποσόστωση. Γιατί να βάλουμε ποσόστωση για τις γυναίκες; Θεωρώ ότι αυτό είναι ρατσιστικό. Γιατί πρέπει να ορίσουμε το 1/3 ως ποσοστό για τις γυναίκες; Ας μπουν όσες θέλουν, μπορούν και είναι κατάλληλες.

Αφήσατε τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις να καταστραφούν. Μπαίνουν μέσα οι πλιατσικολόγοι και κλέβουν σύρματα, καλώδια, τα πάντα. Έχετε κάνει απολογισμό πόσο μας στοίχισαν οι ολυμπιακοί αγώνες;

Γιατί συμπτωματικά η χώρα μας οργάνωσε 2 φορές ολυμπιακούς αγώνες και μετά πτωχεύσαμε.

Γιατί δεν καλέσατε την Αγγελοπούλου και την παρέα της να σας πει πού πήγαν τα λεφτά; Αλλά εσείς σήμερα παίρνετε την Αγγελοπούλου και την βάζετε πρόεδρο της επιτροπής για το ’21.

Να κάνει την Μπουμπουλίνα. Η κ. Μενδώνη είτε με ΝΔ, είτε με ΠΑΣΟΚ, είτε με ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντα εκεί. Πάντα υπάρχει. Πώς γίνεται αυτό;

Σας κατηγορούν πολλές ομάδες ότι έχετε πάρει το μέρος μίας ομάδας. Του ολυμπιακού. Έχουμε έναν διαιτητή, τον κ. Τζίλο στην Λάρισα, τον έκαναν μαύρο στο ξύλο.

Η αστυνομία έπιασε δύο. Ένας διέφυγε στο εξωτερικό, άλλος αφέθηκε ελεύθερος. Το θέμα είναι ότι αυτοί έχουν διασυνδέσεις και κουμπαριές. Κατηγορούνται για πολλά πράγματα. Ο διαιτητής εδάρη, δεν τιμωρήθηκε κανείς, και ο άνθρωπος συνεχίζει τη δουλειά του με φόβο. Στην Γερμανία που έγινε ένα παρόμοιο γεγονός ο υπεύθυνος πήγε στην φυλακή. Στην Ιταλία η Γιουβέντους έπεσε. Εμείς εδώ δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.

Αν θέλετε να είστε ακριβοδίκαιοι βάλτε ένα χαλινάρι στον Μαρινάκη. Τον φίλο σας. Έχει ξεφύγει εντελώς. Εδώ για σύσταση συμμορίας κατηγορήθηκε σε βαθμό πλημμελήματος.

Όπως κι αν λέγονται οι πρόεδροι της ομάδας, αν δεν υπάρξει τιμωρία για τις παρανομίες γίνονται ασύδοτοι, δημιουργούν στρατούς. Είναι δυνατόν να υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις και να μην τιμωρούνται; Γιατί; Πού είναι η δικαιοσύνη; Αλλά φοβάστε. Γιατί ο αρχηγός σας έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Μαρινάκη.

Όμως είτε είναι φίλοι είτε είναι κουμπάροι κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί να υπάρχει μια ζωή το δίπολο βορείων και νοτίων. Αυτά είναι βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη των Ελλήνων. Κάπως έτσι διαμελίστηκε η Σερβία με την διαμάχη Κροατών και Σέρβων.

Τι είναι αυτά με την κόντρα Βρούτση – Μηταράκη; Ο Μηταράκης λέει ότι οφειλές ιδιωτών στα ταμεία ύψους 12 δις. θα πουληθούν σε funds και ο Βρούτσης το αρνείται. Τι ισχύει τελικά; Έχετε σκεφτεί να τελειώσετε οριστικά του Έλληνες; Πείτε την αλήθεια. Η οικονομία παραπέει.

Και να πείτε από αύριο στον κ. Χρυσοχοΐδη να αλλάξει το όνομα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο εξής θα λέγεται Ελληνικός Ανθοκομικός Σύλλογος.

Δεν πα να τους ανοίγουν τα κεφάλια; Λουλούδια αυτοί. Δεν πα να τους βρίζουν τη μάνα; Λουλούδια αυτοί. Όλοι εδώ έχετε αστυνομικούς που σας φυλάνε. Με το ζόρι παίρνουν 1.000 ευρώ.

Ε, μην τους βρίζετε κι από πάνω. Εσείς δεν είσαστε που φλομώσατε αθώους πολίτες στις Πρέσπες με χημικά και ξύλο γιατί διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά για την προδοτική συμφωνία;

Και τα βάζετε με τους αστυνομικούς που έδειραν 100 τραμπούκους στην ΑΣΟΕΕ που στο υπόγειο της σχολής είχαν κάνει αποθήκη πολεμικού υλικού. Ε, λοιπόν, όχι. Η αστυνομία πρέπει να παρεμβαίνει όπου παραβιάζεται ο νόμος.

Πάμε και στο σήμα για τα εμπορικά προϊόντα από την Μακεδονία. Τεράστια επιτυχία!

Αυτοί είστε.

Η μάχη του γράμματος και όχι του ονόματος. Το C είναι δικό τους και το K είναι δικό μας! Κάνατε το κρέας ψάρι και το λέτε επιτυχία. Κεφαλαίο το Μ και αυτή είναι η αλήθεια πόσο πιαστήκαμε (τουτ)

Να πάμε και στα μεγάλα οδικά έργα. Δίνετε στην Ολυμπία Οδό το έργο των οδικών αξόνων της χώρας. Στην Ολυμπία Οδο που καταδικάστηκε για την σύσταση καρτέλ. Είναι μια εταιρεία τιμωρημένη με εκατομμύρια ευρώ και παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσει να παίρνει έργα στην Ελλάδα. Ο Καραμανλής τους έλεγε νταβατζήδες και εσείς συνεχίζετε να δίνετε δουλειά στους νταβατζήδες.

Να πάμε και στους λαθρομετανάστες. Παίρνετε μουσουλμάνους και τους πάτε σε μοναστήρια. Αν πήγαινε χριστιανός σε τζαμί θα γινόταν χαμός. Διαμαρτυρήθηκαν όταν έφτασαν.

Είπαν δεν θέλουμε εδώ, να μας πάτε πίσω στην Μόρια.

Σας φωνάζουμε: Κοιτάξτε του Έλληνες. Κάντε ό,τι έκανε και η Δανία. Ετοίμασε ακατοίκητο νησί και τους πήγαίνει εκεί. Θα γίνετε η αιτία να αντικατασταθεί ο πληθυσμός της χώρας. Είναι άλλο πράγμα η φιλοξενία, άλλο να δέχομαι πρόσφυγες γιατί μπορώ να τους ταΐσω και άλλο μία πτωχευμένη χώρα να τους φορτώνεται. Να δούμε πρώτα τους δικούς μας και ύστερα τους άλλους.

Κι αν δεν τους αρέσει να πάνε στην Γερμανία που τους αγαπά περισσότερο η Μέρκελ.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.