K.Μητσοτάκης: «Εμείς δημιουργούμε πλούτο στην κοινωνία»! Ναι, το είπε έτσι ακριβώς!

Α. Χαρίτσης: «Έρχονται επιβαρύνσεις για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους»

Α. Χαρίτσης: «Έρχονται επιβαρύνσεις για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικά ο Αλέξης Χαρίτσης αναφέρει: «Μετά το κουτσούρεμα του κοινωνικού μερίσματος και την εξαγγελθείσα από τον υφυπουργό κ. Μηταράκη κατάργηση της μόνιμης 13ης σύνταξης, η κυβέρνηση της Ν.Δ. ετοιμάζεται για νέες περικοπές, αυτή τη φορά στους ελεύθερους επαγγελματίες»

«Η σχεδιαζόμενη επαναφορά των κλάσεων θα φέρει σημαντικές επιβαρύνσεις για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους», επισημαίνει και υπενθυμίζει ότι «επί διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες πλήρωναν κατώτατη εισφορά 168 ευρώ», ενώ «σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ο σχεδιασμός της είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες να πληρώνουν τουλάχιστον 220 ευρώ».

«Αφού σπεκούλαρε προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο τους, η ΝΔ, ως κυβέρνηση πλέον, συνεχίζει τον εμπαιγμό προς τα μεσαία στρώματα, επιφυλάσσοντας τους επιβαρύνσεις αντί για ελαφρύνσεις. Πολύ γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις μεθοδεύσεις της», καταλήγει το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.