ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κ. Μπογδάνος: Ζητάει τη διαγραφή της Κασιμάτη από το ΣΥΡΙΖΑ μετά το σχόλιό της εναντίον των αστυνομικών

Κ. Μπογδάνος: Ζητάει τη διαγραφή της Κασιμάτη από το ΣΥΡΙΖΑ μετά το σχόλιό της εναντίον των αστυνομικών

Το σχόλιο της βουλευτού Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτης, στο Facebook, με το γνωστό σύνθημα «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», ήταν αρκετό για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που ζήτησε την άμεση διαγραφή της από τον Αλέξη Τσίπρα.

Το σχόλιο της κυρίας Κασιμάτη έγινε κάτω από screenshot με την γκάφα της ΕΡΤ, που για λίγο ένεταξε την Ντόρα Μπακογιάννη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω λάθους στο «σουπέρακι» του μεσημεριανού της δελτίου.

Το σχόλιο της Ν. Κασιμάτη:

«Πόσο γκάζωσε η διεύρυνση ρε παιδιά;» έγραφε η ανάρτηση στο Facebook κάνοντας χιούμορ για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με το λάθος της ΕΡΤ. «Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι», σχολίασε από κάτω η Νίνα Κασιμάτη – φράση που προκάλεσε την αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter ζήτησε τη διαγραφή της βουλευτού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ερωτάται από εδώ ο Αλέξης Τσίπρας προτού ερωτηθεί και από βήματος Ολομελείας. Θα διαγραφεί η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Πειραιά, κα Νίνα Κασιμάτη, για το σύνθημα “μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι” που ανήρτησε στο Facebook; Εκφράζει το ήθος αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ; Απηχεί το σύνθημα την κομματική αντίληψη;» διερωτήθηκε ο κυβερνητικός βουλευτής. Προς το παρόν τουλάχιστον, σχόλιο ή απάντηση από την κυρία Κασιμάτη κάτω από το tweet δεν υπήρξε.

Η ανάρτηση του Κ. Μπογδάνου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.