Εδώ που φτάσαμε ή τα μπλόκα θα «σπάσουν» ή η κυβέρνηση…

Στέλιος Πέτσας για Γιάννη Ραγκούση: «Μην ψάχνετε για ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει»

Στέλιος Πέτσας για Γιάννη Ραγκούση: «Μην ψάχνετε για ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει»

Τα «πυρά» του κατά του Γιάννη Ραγκούση εξαπέλυσε μέσω ανακοίνωσής του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Το θράσος ξεχειλίζει στη σημερινή ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούσαν και συνεχίζουν να κρατούν πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας απαντώντας στον τομεάρχη πολιτικής προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι οι ίδιοι που για 4,5 χρόνια ως κυβέρνηση παρατηρούσαν με αδράνεια τις καταλήψεις κατοικιών, πανεπιστημίων και ολόκληρων γειτονιών. Είναι οι ίδιοι που ουδέποτε καταδίκασαν τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές και τους εμπρησμούς δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών. Είναι οι ίδιοι που αρνούνται να καταδικάσουν, ακόμη και σήμερα, τις οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών» προσθέτει ο Στέλιος Πέτσας και καταλήγει λέγοντας «Μην ψάχνετε για ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Ραγκούση
Ο Γιάννης Ραγκούσης, με ανακοίνωσή του επιτίθεται στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τους οποίους κατηγορεί ότι αντί για ασφάλεια παράγουν αύξηση της εγκληματικότητας και καταγγέλλει την κυβέρνηση για «προβοκατόρικες αναφορές» εναντίον του κόμματος του.

«Ακόμη πιο δύσκολη γίνεται η θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με την οποία ολοκληρώθηκαν από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών οι εξετάσεις δακτυλικών αποτυπωμάτων στα ευρήματα που συνελέγησαν την 18η Δεκεμβρίου, στη διάρκεια επιχειρήσεων για την εκκένωση κτηρίων – καταλήψεων στο Κουκάκι.

Μόλις ανακοινωθεί το τέλος του συνόλου των ερευνών θα τοποθετηθούμε με απόλυτη υπευθυνότητα. Όσο για τη νεότερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Κουκάκι το Σαββατοκύριακο, είναι θλιβερό το γεγονός ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να συκοφαντήσει ακόμη μια φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και την προοδευτική παράταξη.

Η θέση μας κατά της ανομίας είναι πάγια και δοκιμασμένη στην πράξη και την γνωρίζουν καλά.

Αντί όμως για τις προβοκατόρικες κυβερνητικές αναφορές, αν θέλουν και τολμούν ας πάνε οι ίδιοι- ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοίδης- να συνομιλήσουν με τους κατοίκους των Εξαρχείων μετά από 6 μήνες συστηματικής εφαρμογής της πολιτικής τους που, αντί για ασφάλεια, το μόνο που τελικά παράγει είναι θέαμα για τα κανάλια και αύξηση της εγκληματικότητας για τα Εξάρχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.