ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κυβερνητικές πηγές για Τσίπρα: «Η μόνη έγνοια του όταν ξυπνάει είναι να πει κάτι για τον Μητσοτάκη»

Κυβερνητικές πηγές για Τσίπρα: «Η μόνη έγνοια του  όταν ξυπνάει είναι να πει κάτι για τον Μητσοτάκη»

Με ένα δηκτικό σχόλιο απάντησαν πριν από λίγο αρμόδιες κυβερνητικές πηγές στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Αφορμή ήταν οι επικρίσεις που διατύπωσε ο τελευταίος για την απουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Βουλή. Συγκεκριμένα οι κυβερνητικές πηγές ανέφεραν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Τσίπρας γκρινιάζει πάλι, αυτή τη φορά επειδή ο κ. Μητσοτάκης δεν πήγε σήμερα στη Βουλή να του απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε την Τρίτη. Έπρεπε λοιπόν κατα τον κ. Τσίπρα ο Πρωθυπουργός να ακυρώσει την προγραμματισμένη ομιλία του στις 9.30 για το Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027. Ίσως έπρεπε να αναβάλει την προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνία του με την Καγκελάριο Μέρκελ στις 11.00. Πιθανόν θα έπρεπε να ματαιώσει την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ στις 12.15 ή να αφήσει να περιμένει τον επικεφαλής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, Στρατάρχη Khalifa Haftar στις 13.00 στη Βουλή. Θα μπορούσε ίσως να ακυρωθεί και το ραντεβού του Πρωθυπουργού με τον Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά στις 14.00 για το μεταναστευτικό. Αντιλαμβανόμαστε ότι η καθημερινή έγνοια του κ. Τσίπρα όταν ξυπνάει είναι να πει κάτι για να αντιπολιτευθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός έχει πρώτη έγνοια τις επείγουσες ανάγκες της χώρας. Ας κάνει λίγη υπομονή ο κ. Τσίπρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τακτικός στα μηνιαία ραντεβού του στην «Ώρα του Πρωθυπουργού». Στις 31 Ιανουαρίου έχει προγραμματίσει να βρίσκεται στη Βουλή για να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις. Στο μεταξύ ο κ. Τσίπρας έχει τον χρόνο να σκεφθεί μήπως πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που αντιπολιτεύεται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.