ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Έτοιμη για «μετωπική» με τη ΝΔ η Φ.Γεννηματά λόγω εκλογικού νόμου

Έτοιμη για «μετωπική»  με τη ΝΔ η Φ.Γεννηματά λόγω εκλογικού νόμου

Σε συνθήκες πολεμικής σύρραξης φαίνεται ότι θα εξελιχθούν εφεξής οι αντιπαραθέσεις μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Κινήματος Αλλαγής, μετά και την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου με το «τερατώδες», σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη, μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα.

Η Φώφη Γεννηματά, «ακτινογραφώντας» όλες τις βασικές επιλογές Μητσοτάκη κατά το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησής του και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την απροθυμία του Μαξίμου για διάλογο γύρω από την πρόταση του ΚΙΝΑΛ για τον εκλογικό νόμο, είναι αποφασισμένη να κλιμακώσει τις επιθέσεις κατά της ηγεσίας της κυβέρνησης, επαναφέροντας το… σκληρό ροκ για την άσκηση μαχητικής αντιπολιτευτικής τακτικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφορμή για την άκρως επιθετική πολιτική προς την κυβέρνηση που επιλέγει το ΚΙΝΑΛ είναι κατ’ αρχάς η πεποίθηση ηγεσίας και στελεχών ότι με τον νέο εκλογικό νόμο ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπεύδει να «εγκαθιδρύσει» και επισήμως τον δικομματισμό, προβλέποντας μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει σε… απόσταση από την πρωτιά και «καρφωμένος» στη δεύτερη θέση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.