Πόνος άπονος....

Μ. Βορίδης: «Οι Έλληνες αγρότες θα στηριχτούν μέσω της συνεπούς και έγκαιρης καταβολής των ενισχύσεων»

Μ. Βορίδης: «Οι Έλληνες αγρότες θα στηριχτούν μέσω της συνεπούς και έγκαιρης καταβολής των ενισχύσεων»

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, τόνισε πως θα καταβληθεί ένα μήνα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία η ενίσχυση για την βιομηχανική τομάτα.

Ο υπουργός με απόφασή του ενέκρινε την πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης προς τους καλλιεργητές βιομηχανικής τομάτας και η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου.

Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί στους παραγωγούς της πατρίδας μας ανέρχεται στα 2.832.077 € και αφορά 843 δικαιούχους.

Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τονίζεται ότι θα στηριχθούν οι Έλληνες αγρότες μέσω της συνεπούς και έγκαιρης καταβολής των ενισχύσεων, προκειμένου εκείνοι να συνεχίσουν να παράγουν ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.