
Μετά την κυβερνητική σύσκεψη της 24ης Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου για τον κορωνοϊό, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωνε ότι η χώρα είναι θωρακισμένη και ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Λιγότερο από 20 μέρες αργότερα κατέφευγε σε δημόσια έκκληση προς το υγειονομικό προσωπικό της χώρας να υποβάλουν αιτήσεις για προσλήψεις – εξπρές (οι οποίες είχαν «παγώσει» μετά τις εκλογές του Ιουλίου) προκειμένου να επιστρατευθούν «εφεδρείες» στην προδιαγραφόμενη άνιση μάχη με τον κορωνοϊό….
Διαβάστε περισσότερα στο menshouse
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.