Τέτοια «μαυρίλα» που σκεπάζει τη χώρα ούτε στα Τέμπη...

Τηλεδιάσκεψη Τσιόδρα-Κικίλια με διευθυντή του ΠΟΥ (φώτο)

Τηλεδιάσκεψη Τσιόδρα-Κικίλια με διευθυντή του ΠΟΥ (φώτο)

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για το κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, πραγματοποίησαν σήμερα τηλεδιάσκεψη με τον ΠΟΥ.

Συγκεκριμένα η τηλεδιάσκεψη έγινε με τον Περιφερειακό Διευθυντή ΠΟΥ Ευρώπης Dr Hans Kluge και με άλλους υπουργούς Υγείας.

Αυτό έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση του Υπουργείου υγείας με μία φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια με τον Σωτήρη Τσιόδρα στο τραπέζι του υπουργείου μπροστά στην οθόνη για την τηλεδιάσκεψη. Η ανάρτηση του υπ. Υγείας.
https://twitter.com/YpYgGR/status/1251086437342117888

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.