Τέτοια «μαυρίλα» που σκεπάζει τη χώρα ούτε στα Τέμπη...

Α.Γεωργιάδης: «Η κυρία Αχτσιόγλου και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούνται να μιλάνε για τα ΚΕΚ»

Α.Γεωργιάδης: «Η κυρία Αχτσιόγλου και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούνται να μιλάνε για τα ΚΕΚ»

«Η κυρία Αχτσιόγλου και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούνται να μιλάνε για τα ΚΕΚ» δήλωσε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός εξήγησε ότι οι αποφάσεις αυτές λήφθηκαν σε πυκνό χρόνο για αυτό υπήρξαν αστοχίες.

«Από την αρχή υπήρχε η αμφιβολία αν θα μπορούσε να γίνει σωστά, η διαβεβαίωση ήταν ότι θα μπορέσουν, δεν μπόρεσαν, ακυρώθηκε. Πήραμε μια διαδικασία που θα χρειαζόταν τρεις μήνες και το κάναμε σε τρεις ημέρες. Κρίθηκε χθες ότι οι υπηρεσίες αυτές μας άφηναν εκτεθειμένους σε κριτική και καλόπιστη και κακόπιστη. Γιαυτό ακυρώσαμε το πρόγραμμα. Όταν η κυβέρνηση ανέλαβε να το κάνει με υψηλή ταχύτητα υπήρχε ρίσκο. Μας είχαν διαβεβαιώσει ότι θα είναι εντάξει», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «η διαδικασία είναι απολύτως διαφανείς. Το ποιος θα πάρει τα λεφτά το επιλέγει ο κάθε δικαιούχος μόνος του. Δεν υπάρχει ζήτημα διαφάνειες, και δεν δέχομαι τέτοιου είδους κριτική. Η κυρία Αχτσιόγλου και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δικαιούνται να μιλάνε για τα ΚΕΚ».

Μιλώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επόμενη ημέρα, είπε ότι «ετοιμάζουμε ένα σοκ στην αγορά με 12 -13 δισεκατομμύρια ευρώ».

Όπως ανέφερε «η οικονομία τον μήνα Απρίλιο, που θεωρούσαμε ότι θα ήταν πάρα πολύ κακός μήνας, όχι μόνο δεν πήγε τόσο άσχημα, αλλά πήγε καλύτερα από ότι νομίζαμε. Τα δημόσια έσοδα πλησιάζουν τους στόχους. Η οικονομία δείχνει να αντιδρά. Το ηλεκτρονικό εμπόριο έφερε έσοδα στο κράτος. Δεν είναι όλα μαύρα. Δεν θα είναι μια χρονιά ρόδινη, αλλά δεν θα είναι αυτό που νομίζουν».

Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τα σενάρια εκλογών είπε ότι «δεν μπορούμε να συζητάμε σήμερα στα σοβαρά για εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.