ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Π. Σκουρλέτης: «Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε απολύσεις και λουκέτα»

Π. Σκουρλέτης: «Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε απολύσεις και λουκέτα»

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στην οικονομία και πρόσθεσε ότι μεγάλο τμήμα των πολιτών ανησυχεί για το μέλλον του. Αναφορικά με τις χθεσινές ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ, ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι αποδεικνύουν πως η χώρα γύρισε στην ύφεση πριν τα πρώτα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Παράλληλα, ο Πάνος Σκουρλέτης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει πολιτική αυτορρύθμισης της αγοράς, κάτι που, όπως είπε, θα φέρει «λουκέτα», απολύσεις και φτώχεια. «Απορώ ειλικρινά με την παθητική στάση της κυβέρνησης, που έχει επιλέξει τα πράγματα να κινούνται από μόνα τους. Προφανώς γιατί είναι δέσμια μιας λογικής όπου βλέπει το μέλλον της αγοράς και της οικονομίας ως μία κατάσταση όπου θα υπάρχουν λίγοι και ισχυροί, έστω και με μια μικρότερη πίτα, με ένα μικρότερο εθνικό προϊόν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να αξιοποιηθεί σωστά το Ταμείο Ανάκαμψης
Τέλος, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης πρέπει να αξιοποιηθούν για μια Ελλάδα λιγότερο ευάλωτη στις κρίσεις και κάλεσε την κυβέρνηση να εκπονήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ενίσχυση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της χώρας ώστε να μπορεί να σταθεί στη διεθνή αγορά. «Δεν μπορεί αυτό το πακέτο να κατευθυνθεί με βάση τις ανάγκες της γερμανικής οικονομίας, μόνο σε αιολικά πάρκα, σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα της BMW ή σε ψηφιακά συστήματα της Siemens», ανέφερε ο Π. Σκουρλέτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.