ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δήμος Θεσσαλονίκης: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τους νέους βανδαλισμούς στην παραλία

Δήμος Θεσσαλονίκης: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τους νέους βανδαλισμούς στην παραλία

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, Εφραίμ Κυριζίδης, κατέθεσε μήνυσα κατά παντός υπευθύνου με αφορμή τους νέους βανδαλισμούς στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απευθυνθήκαμε στον Εισαγγελέα με διπλό στόχο: Ο πρώτος έχει να κάνει, ασφαλώς, με το να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τους βανδαλισμούς και τις φθορές. Ο δεύτερος στόχος είναι να καταστεί σαφές ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα δίνει μια οργανωμένη απάντηση απέναντι σε όσους ασχημονούν στον δημόσιο χώρο», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων. Γνωστοποίησε παράλληλα ότι για τα θέματα των φθορών στο ξύλινο ντεκ ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ήδη απευθυνθεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.