Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον πόλεμο...

Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού ο Άδωνις Γεωργιάδης (φώτο)

Αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού ο Άδωνις Γεωργιάδης (φώτο)

Σε τεστ για τον κορωνοϊό υποβλήθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, το οποίο και βγήκε αρνητικό.

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1302253389334614018

Νωρίτερα αρνητικό βγήκε και το τεστ του Γιάννη Πλακιωτάκη.

Ο κ. Πλακιωτάκης σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ θα υποβληθεί σε επαναληπτικό τεστ την ερχόμενη Τρίτη και αν βγει και αυτό αρνητικό θα μπορέσει άμεσα να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.