Ο Α.Σαμαράς «θα κάνει αυτό που πρέπει». Δηλαδή, «τόσο, όσο»...

K.Μουτζούρης για Μόρια: «Ο στρατός θα μοιράσει φαγητό-νερό στους πρόσφυγες-μετανάστες»

K.Μουτζούρης για Μόρια: «Ο στρατός θα μοιράσει φαγητό-νερό στους πρόσφυγες-μετανάστες»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Φαγητό και νερό θα μοιράσει σε λίγο ο στρατός στους πρόσφυγες και μετανάστες σε όλα τα σημεία των δρόμων που βρίσκονται από χθες το βράδυ, δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 ο περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης.

Ο ίδιος ανέφερε ότι 3 πλοία θα φιλοξενήσουν μερικά απο αυτά τα άτομα.

Μιλώντας νωρίτερα ο κ. Μουτζούρης υποστήριξε πως στη Λέσβο είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργηθεί άλλη δομή γιατί ο πληθυσμός έχει ταλαιπωρηθεί τόσο καιρό και φοβάται.

Η τοπική κοινωνία πρόσθεσε, ενδεχομένως να δεχόταν μια δομή καταγραφής όπου οι μετανάστες και οι πρόσφυγες θα μένουν για μία έως δύο ημέρες αλλά όχι κλειστή δομή με χιλιάδες άτομα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.