Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ»...

Κ.Βελόπουλος: «Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα – Κοροϊδεύουν τον κόσμο δεν υπάρχει καμία μελέτη»

Κ.Βελόπουλος: «Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα – Κοροϊδεύουν τον κόσμο δεν υπάρχει καμία μελέτη»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα παιδιά κάτω των 12 ετών, τάχθηκε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα, το λέω ξεκάθαρα. Αυτή είναι η άποψή μου» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα ανέφερε: «Πώς θα πείσεις ένα παιδί 7-8 ετών να φοράει τόσες ώρες τη μάσκα; Εγώ ζήτησα τις μελέτες. Δεν έχω ξανακούσει για ασυμπτωματική ασθένεια. Δεν είμαι εδώ για να αμφισβητήσω την πανδημία. Αμφισβητώ τη μάσκα. Οι δηλώσεις Τσιόδρα και μάσκα είναι αντιφατικές. Λένε ψέματα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πριν τρεις μήνες λέγανε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες. Έχουν πάρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ».

Μάλιστα σε ερώτηση τηλεθεατή για το αν το παιδί του προσβληθεί από κορωνοϊό ακολουθώντας την συμβουλή του, να μη φορέσει δηλαδή μάσκα τι θα κάνει, απάντησε «Είπα την άποψή μου. Ας με διώξει η Πολιτεία, εγώ λέγω για το δικό μου το παιδί. Γιατί πρέπει να επιβληθεί ένα μέτρο για το οποίο δεν υπάρχουν μελέτες;» αναρωτήθηκε.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.