ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έβγαλαν «μαχαίρια» Α.Γεωργιάδης και Κ.Βελόπουλος στη Βουλή

Έβγαλαν «μαχαίρια» Α.Γεωργιάδης και Κ.Βελόπουλος στη Βουλή

Eπίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας εξαπέλυσε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ήρθε σε κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι το εμβόλιο συνιστά πράξη πρόληψης και όχι καταστολής και επέμεινε στην ανάγκη προμήθειας φαρμάκων που σύμφωνα με μελέτη μειώνει τις διασωληνώσεις.

Για ανάπτυξη θεωριών συνωμοσιολογίας και δημιουργία εντυπώσεων επέκρινε τον Κυριάκο Βελόπουλο ο υπουργός Ανάπτυξης που παρενέβη στη συζήτηση, καλώντας την Ελληνική Λύση να μην υποσκάπτει τη πανανθρώπινη προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Επεσήμανε πως ο εμβολιασμός του πληθυσμού είναι η μόνη πρακτική που προτείνεται από τους αρμόδιους και ακολουθούν όλα τα κράτη, ενώ διευκρίνισε ως απάντηση στον κ. Βελόπουλο πως τα μονοκλωνικά αντισώματα παράγονται με μεγάλη δυσκολία και πως υπάρχει δυνατότητα για μόλις 11 εκατ δόσεις τον χρόνο, τη στιγμή που τα ενεργά κρούσματα ανέρχονται σήμερα σε 47 εκατ.

Ο κ. Βελόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να ανοίξει το λιανεμπόριο, «μην κρατάτε τα μαγαζιά κλειστά, θα αυτοκτονήσει κόσμος», είπε και ζήτησε να υπάρξει άμεσα σχετική νομοθετική πρωτοβουλία. Ζήτησε ακόμη επιστροφή των τελών κυκλοφορίας για όσο διάστημα διαρκεί το lockdown. «Τι είναι το έξυπνο lockdown, εγώ ξέρω έξυπνη σίτα και έξυπνη σκούπα, τα 2 χλμ ακτίνα είναι σε ευθεία ή τεθλασμένη γραμμή;», είπε σχολιάζοντας τα νέα μέτρα.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Κουφοντίνα, επανέλαβε τη θέση του κόμματός του τα ισόβια να ισχύουν στην πράξη. «Ο ζωντανός έχει δικαίωμα στην απεργία πείνας, ο νεκρός δεν έχει», είπε, δείχνοντας τη φωτογραφία του Αξαρλιάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.