ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Μ.Χρυσομάλλης: «Τηρώ πάντα τα μέτρα αλλά αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε»

Μ.Χρυσομάλλης: «Τηρώ πάντα τα μέτρα αλλά αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε»

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μίλτος Χρυσομάλλης ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι θα αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο που του επιβλήθηκε για την παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Δηλώνει έτοιμος να επωμισθεί την ευθύνη των πράξεων του, παρόλο που όπως παραδέχθηκε η συνάντηση με τον δημοσιογράφο στην υποδοχή του ξενοδοχείου στο Κολωνάκι βρισκόταν στα πλαίσια των καθηκόντων του.

Δείτε τη δημοσίευση:

«Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στην δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντηση μου με δημοσιογράφο, έγινε στα πλαίσια των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021 (ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021).

Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασίας όλων μας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.