Ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Κρήτης Σπυρόπουλου Γιώργου για την εκδήλωση των Γερμανών αλεξιπτωτιστών στην Κρήτη

Ερώτηση του  Περιφερειακού Συμβούλου Κρήτης Σπυρόπουλου Γιώργου για την εκδήλωση των Γερμανών αλεξιπτωτιστών στην Κρήτη

Ερώτηση κατέθεσε στην Περιφέρεια Κρήτης ο περιφερειακός Σύμβουλος του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα», Σπυρόπουλος Γιώργος αναφορικά με την είδηση της εκδήλωσης «τιμής» προς τους πεσόντες Γερμανούς αλεξιπτωτιστές για τα 80 χρόνια από τη μάχη της Κρήτης και την θύελλα των αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε, μετά τη δημοσιοποίησή της.

Πιο συγκεκριμένα ο Γ.Σπυρόπουλος αναφέρει στην ερώτησή του;

«Προς Περιφέρεια Κρήτης.

Μεταξύ 17-23 Μαϊου 2021 ,θα λάβουν χώρα στα Χανιά εξαήμερες εκδηλώσεις της “Πανευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών” ,για την μνήμη των Γερμανών εισβολέων Αλεξιπτωτιστών της Luftwaffe,το 1941 στην Κρήτη!

Και σα να μην έφτανε αυτό, τα Χανιά, η γενέτειρα της οικογένειας του Πρωθυπουργού, ετοιμάζονται να τιμήσουν τους Γερμανούς εισβολείς, επί τη ευκαιρία των 80 ετών από την αεραπόβαση και την σκληρή Κατοχή με χιλιάδες εκτελέσεις αθώων Κρητικών που την ακολούθησαν, και τις γνωστές βαρβαρότητες εκ μέρους των Γερμανικών δυνάμεων κατοχής!

Η «Ευρωπαϊκή Ένωση Αλεξιπτωτιστών» κατόπιν αδείας από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, θα καλέσει Γερμανούς αλεξιπτωτιστές για μία εβδομάδα στην Κρήτη και το Μάλεμε των Χανίων, προκειμένου να… τιμηθεί η πρώτη μείζων επιχείρηση αεραπόβασης στην σύγχρονη στρατιωτική Ιστορία!

Με τέτοιου είδους εκδηλώσεις ,είναι αναπόφευκτο πλέον , οποιαδήποτε δικαίωση για την δικαίωση των Γερμανικών αποζημιώσεων, επανορθώσεων ,και του κατοχικού δανείου εκ μέρους της Ελλάδος!

Είναι απαράδεκτο στην μνήμη των χιλιάδων εκτελεσμένων Κρητών ,να τιμούνται , οι Γερμανικές δυνάμεις κατοχής!

Είναι πασιφανές ότι με αυτές τις ενέργειες , γίνεται προσπάθεια να εξιλεωθεί η βάρβαρη Γερμανική κατοχή ,και να χαθούν όλες οι διεκδικήσεις εκ μέρους της Ελλάδος!

Και αν ναι θα προβεί σε ενέργειες για την ματαίωση των συγκεκριμένων εκδηλώσεων?

Οι “Έλληνες” που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση , ποιόν θα αντιπροσωπεύουν ,η θα αντιπροσωπεύσουν μόνον τον εαυτό τους ?

Ποιοί χρηματοδοτούν την συγκεκριμένη κίνηση ?

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περίπτωση που γίνουν οι εκδηλώσεις ,ως περιφερειακός συνδυασμός θα αντιδράσουμε δυναμικά ,για την ματαίωση τους ,χωρίς κανέναν φόβο ,και θα κάνουμε τα πάντα ,έτσι ούτως ώστε αυτή η ύβρις απέναντι στους δεκάδες χιλιάδες εκτελεσθέντες Έλληνες να ματαιωθεί!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.