
Ο Κωστής Χατζηδάκης γιόρτασε τα γενέθλιά του (σ.σ. έκλεισε τα 56) και η σύζυγός του Πόπη σε συνεννόηση με τους συνεργάτες του στο υπουργείο Εργασίας, του έκαναν μία έκπληξη.
Συγκεκριμένα η σύζυγος του κ. Χατζηδάκη έκανε την εμφάνισή της στο υπουργείο με μία τούρτα με τους συνεργάτες του να του εύχονται «Χρόνια Πολλά».
Βέβαια αυτό που προκάλεσε ντόρο δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η τούρτα, και δικαιολογημένα καθώς παρουσιάζει τον κ. Χατζηδάκη ως τον γνωστό σε όλους υπερήρωα, τον Σούπερμαν!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.