ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Τράγκας: «Δεν υπάρχουν συνωμοσιολόγοι – Υπάρχουν μόνο υπερκερδοσκόποι που κερδίζουν δισ. από την πανδημία»

Γ.Τράγκας: «Δεν υπάρχουν συνωμοσιολόγοι – Υπάρχουν μόνο υπερκερδοσκόποι που κερδίζουν δισ. από την πανδημία»

Στην άρση των πατεντών, στα πολλά δισεκατομμύρια που έχουν κερδίσει οι φαρμακευτικές από τις πωλήσεις εμβολίων, αλλά και στα ανθρώπινα δικαιώματα που καταπατούνται το όνομα της υγείας, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του.

Ο επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» αναφέρθηκε και στις δολοφονικές επιθέσεις κατά δημοσιογράφων στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσα είπε

«Η παγκόσμια κοινότητα, κατανοεί πλέον το παιχνίδι που παίζεται από τις πολυεθνικές των φαρμάκων, την περίφημη Big Pharma, τους γύπες της Silicon Valley και ορισμένες κυβερνήσεις όπως αυτή της κ. Μέρκελ. Δεν υπάρχουν συνωμοσιολόγοι, δεν υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας. Υπάρχουν μόνο υπερκερδοσκόποι που κερδίζουν δισεκατομμύρια από την κρίση της πανδημίας και επιβάλλουν τυραννικούς ελέγχους και ολοκληρωτικά καθεστώτα σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Οι πολυεθνικές των φαρμάκων δείχνουν πλέον το αποκρουστικό πρόσωπό τους και τις δολοφονικές προθέσεις τους απέναντι στους κατοίκους του πλανήτη. Δεν θέλουν να αρθεί η πατέντα, η αποκλειστικότητα των εμβολίων και να πολλαπλασιαστεί και να γίνει γνωστή η παραγωγή τους από ένα πλήθος άλλων βιομηχανιών. Αυτός είναι ο υγειονομικός φασισμός της εποχής που δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη, τον όρκο του Ιπποκράτη και την προστασία του ανθρώπινου είδους.

Τόσο ο κ. Μπουρλά της Pfizer, όσο και η Γερμανίδα καγκελάριος κ. Μέρκελ, που επιχορηγείται από την BioNTech , δεν αποδέχονται την πρόταση του Αμερικανού προέδρου κ. Μπάιντεν να αρθούν οι πατέντες των εμβολίων, έτσι ώστε να αναχαιτιστεί ταχύτερα η πανδημία. Είναι πραγματικά ντροπή να ακούς τον εκπρόσωπο της Γερμανικής κυβέρνησης να λέει ότι η Αμερικανική πρόταση, το σχέδιο του κ. Μπάιντεν, θα δημιουργούσε προβλήματα στην παραγωγή των εμβολίων. Σκεφθείτε, ότι εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν, ή μπορούν να κινδυνέψουν, γιατί η στάση της Γερμανικής κυβέρνησης διαμορφώνεται αυτή την ώρα από την πτώση των μετοχών της Pfizer και της BioNTech που κατέγραψαν πτώση μετά την πρόταση του Αμερικανού προέδρου.

Οι γερμανοκαθοδηγούμενες Βρυξέλλες, προειδοποίησαν ότι οι συζητήσεις μπορεί να διαρκέσουν μήνες και ότι το πολύ – πολύ να υπάρχει μερική άρση των πατεντών, επειδή η Ευρώπη και οι ΗΠΑ συμφώνησαν να παραχωρήσουν τα πνευματικά δικαιώματα για τη τεχνολογία mRNA στην Κίνα. Η ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων, διακυβεύεται προκειμένου να έχουν υπερκέρδη οι εταιρείες στις οποίες έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια ο Γκέιτς, ο Μασκ, η Silicon Valley, ο Σόρος και άλλοι. Είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος και πολύ χειρότερο από ένα παγκόσμιο πόλεμο αυτό που συμβαίνει.

Οι πλούσιοι όπως και οι πλούσιες χώρες και κυρίως η Γερμανία, αντιτάσσονται στην ιδέα παραίτησης από τα πνευματικά δικαιώματα των πατεντών. Δηλαδή έχουμε περάσει σε μια άλλη εποχή, όπου με όπλο την ίδια την υγεία του ανθρώπου, επιβάλλονται αλλαγές στην ανθρώπινη κανονικότητα, στη φυσιολογική ανθρώπινη ζωή, στην κοινωνική και οικονομική λειτουργία εθνών, προκειμένου να κερδίσουν κάποιοι. Δεν υπάρχουν συνωμοσιολόγοι, δεν υπάρχουν ψεκασμένοι, υπάρχουν υπερκερδοσκόποι. Απάνθρωποι και παρανοϊκοί κυνηγοί της συσσώρευσης χρυσού, αδιάφοροι για τα υπαίθρια κρεματόρια της Ινδίας, όπου ζει το 1/7 του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά και για την τυραννία που επιβάλλεται από καθεστώτα δυτικά, δήθεν πολιτισμένα, αφρικανικά και ασιατικά.

Το ψευδέστατο επιχείρημα ότι έτσι προστατεύονται οι ζωές των ανθρώπων, δημοσιογράφοι φυλακίζονται, η Ελευθεροτυπία πλήττεται, καταργούνται ατομικά δικαιώματα. Η πλύση εγκεφάλου δεν έχει προηγούμενο.

Ήδη η “Deutsche Welle” αναφέρει ένα πλήθος παραβιάσεων θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων σε όλη την υφήλιο. Τα ίδια γράφει και ένα μέρος του γερμανικού Τύπου, όπως και οι αγγλοσαξονικές εκδόσεις. Το 2019 ενώ κέρδιζαν οι πολυεθνικές των φαρμάκων δισεκατομμύρια, ένας ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός ανθρώπων θέλησε να κατέβει στους δρόμους. Σε αυτές τις κινητοποιήσεις για τα lockdown προστέθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι που βρέθηκαν σε δεινή οικονομική κατάσταση ή θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την εξάπλωση της διαφθοράς στη χώρα τους.

Οι κυβερνήσεις αυτές όπως συνέβη και στην Ελλάδα του Μητσοτάκη αντί να πολεμήσουν τα αίτια της ανέχειας και της διαφθοράς, πολέμησαν τους ίδιους τους διαδηλωτές. Ενώ η Amazon δεν πλήρωσε εταιρικό φόρο στην Ευρώπη για το 2020, με έσοδα 44 δισ. Ευρώ, εκατομμύρια Έλληνες και άλλοι Ευρωπαίοι βρέθηκαν σε απόλυτη ένδεια. Γέμισαν οι φυλακές στις Φιλιππίνες. Πολλοί δημοσιογράφοι είναι υπό κράτηση στη Ζιμπάμπουε. Ανθρωπιστικές οργανώσεις απειλούνται στο Μεξικό.

Εδώ στη διεφθαρμένη Ελλάδα, πυροβολήθηκαν ο Στέφανος Χίος στο στήθος και την καρωτίδα και εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο Γιώργος Καραϊβάζ, που έγραφε για τη διαφθορά, την αστυνομία και τις σχέσεις υποκόσμου με την πολιτική εξουσία. Όπως γράφουν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, 100.000 άνθρωποι συνελήφθησαν στις Φιλιππίνες επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τα περιοριστικά μέτρα. Στο Ελ Σαλβαδόρ 17.000 οδηγήθηκαν σε υγειονομικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η αστυνομική βία εξαπλώθηκε παντού συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Σε αρκετές χώρες, όπως η Καμπότζη, κηρύχθηκε ουσιαστικά στρατιωτικός νόμος! Και σκεφθείτε πόσο μεγάλη είναι η αξιοποίηση του ιού σε αυτή τη χώρα, που δεν υπάρχει ούτε ένας νεκρός από κορωνοϊό.

Εδώ στην Αθήνα, όπως επισημαίνουν πλέον διεθνή έντυπα, ο πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα ανήσυχος γιατί η κυβέρνησή του καταρρέει. Και θα συντριβεί μόλις στήσει κάλπες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι στο κέντρο, είναι ο πρωταγωνιστής όπως εκτιμάται από πολλούς παρατηρητές μιας εκτεταμένης διαφθοράς και μιας κλιμακούμενης επίθεσης εναντίον του λαού.

Η αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ για τις πατέντες είναι φαιδρή γιατί ουσιαστικά η Κουμουνδούρου δεν φωτίζει τη διάλυση της οικονομίας. 8,5 μήνες, όπως μου έλεγε χτες το βράδυ εστιάτορας, έχει να δουλέψει η εστίαση. Οι απώλειες της ελληνικής οικονομίας, έγιναν κι αυτές κέρδη της Big Pharma και της Silicon Valley. Ουσιαστικά ο Μητσοτάκης, υλοποιούσε κεντρικές οδηγίες του Βερολίνου και έστηνε και δικές του δουλειές μαζί με τους φίλους του στην Αθήνα. Είναι ένας κοινός πολιτικός απατεώνας. Ένας ανίκανος πολιτικός, αλλά μεγάλος πολιτικός απατεώνας. Αποκρύπτει το μπαράζ των μαζικών πλειστηριασμών που έρχονται από το Σεπτέμβριο. Ένα μπαράζ επίδοσης πλειστηριασμών αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα αφού στις 14 Μαΐου απελευθερώνονται. Παράλληλα την 1η Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει ουσιαστικά και η εφαρμογή του πτωχευτικού κώδικα. Εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα θα ισοπεδωθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Documento γράφει για όσα συμβαίνουν στην Τράπεζα Πειραιώς αλλά ο Τσίπρας ως κεφαλή του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να δείξει τον κύριο Πόλσον, τον κύριο Μεγάλου και όσα συμβαίνουν στην τράπεζα που ζει και αναπνέει με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Η διαφθορά στην Αθήνα του Μητσοτάκη είναι γιγαντιαία. Ουδείς κυβερνητικός δίνει απαντήσεις για την παραίτηση του Σταθόπουλου στο Υπουργείο Συγκοινωνιών. Ουδείς απαντά για τα Ραφάλ που πήραμε ακριβότερα από τους Αιγύπτιους. Κανείς δεν διευκρινίζει αυτά που συμβαίνουν με τον Μητσοτάκη και τις τράπεζες. Αυτά που συμβαίνουν στη σχέση Μητσοτάκη με Σόρος, με Γκέιτς, με ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, με ζεύγος Αγγελοπούλου και γενικά με την ολιγαρχία του πλούτου. Τα εκατομμύρια των πεινασμένων Ελλήνων παρακολουθούν το μεγάλο φαγοπότι της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.