ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εκβιασμός Α.Γεωργιάδη: «Όσο δεν πάτε να εμβολιαστείτε τόσο θα συνεχιστούν οι απαγορεύσεις»! (βίντεο)

Εκβιασμός Α.Γεωργιάδη: «Όσο δεν πάτε να εμβολιαστείτε τόσο θα συνεχιστούν οι απαγορεύσεις»! (βίντεο)

Σε έναν κανονικό εκβιασμό προς τους πολίτες προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τους πολίτες που τρομοκρατημένοι βλέπουν μετά τους χιλιάδες θανάτους του κορωνοϊού να έρχονται οι χιλιάδες θάνατοι σε ΕΕ & ΗΠΑ που πιθανώς συνδέονται με τους εμβολιασμούς (στην Ελλάδα φυσικά τα περιστατικά αυτά φαίνεται ότι αποκρύπτονται ή δεν ανακοινώνονται), να ακούν τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ευθύνεται σε απόλυτο βαθμό για την οικονομική καταστροφή που έχει χτυπήσει τη χώρα, να προβαίνει σε έναν ωμό εκβιασμό, λέγοντας τους ότι αν δεν εμβολιαστείτε δεν θα αρθούν οι απαγορεύσεις, αφού δήλωσε πως «αν όλοι αύριο πήγαιναν να εμβολιαστούν, μεθαύριο θα άνοιγαν τα πάντα».

Μάλιστα χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Κύθνου όπου εμβολιάστηκε το 90% του πληθυσμού (χωρίς φυσικά παρόλα αυτά να αίρεται καμία απαγόρευση) ουσιαστικά προτρέποντας τους πολίτες σε διακοπές στο νησί. Τα άλλα νησιά που οι πολίτες είναι επιφυλακτικοί στα εμβόλια λόγω παρενεργειών ή θρησκευτικών πεποιθήσεων τα αντιμετωπίζει ο κ.Γεωργιάδης σαν νησιά β’ κατηγορίας.

Για τους εμβολιασμούς και συγκεκριμένα τη Σάμο, όπου διεκόπη το πρόγραμμα «Γαλάζια Ελευθερία» λόγω πολύ χαμηλής προσέλευσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «αδιανόητο» ένα νησί να έχει κάτοικους «που αρνούνται να εμβολιαστούν και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου. Αυτή η είδηση θα αναπαραχθεί στο εξωτερικό και θα βλάψει την εικόνα του νησιού».

Κάλεσε όλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κύθνου, όπου το ποσοστό των κατοίκων που έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου έχει φτάσει στο 90%. «Μέχρι στιγμής η Κύθνος αποδεικνύεται ο ασφαλέστερος προορισμός».

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης έδωσε και το στίγμα για τις δραστηριότητες που αναμένεται να συζητηθούν για άνοιγμα.

«Στόχος είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα να βγει δελτίο τύπου από το υπουργείο Ανάπτυξης που να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες για τα επόμενα ανοίγματα δραστηριοτήτων όπως η μουσική και η αύξηση των καλεσμένων σε δεξιώσεις», είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Ερωτώμενος για τα φροντιστήρια, εκτίμησε ότι θα δοθεί αυτή την εβδομάδα το πράσινο φως να ανοίξουν (παρότι σε λίγες ημέρες τελειώνει η σχολική χρονιά και ξεκινούν οι Πανελλήνιες).

Για γυμναστήρια είπε ότι υπάρχει συζήτηση επιπλέον χρηματοδότησης: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακακη για να δοθεί επιπλέον χρηματοδότηση στα γυμναστήρια, καθώς θα αργήσουν να λάβουν χρήματα από τους πελάτες τους, λόγω των συνδρομών που έχουν παγώσει. Είναι νωρίς να γίνουν ανακοινώσεις και πιθανόν την ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε περισσότερες πληροφορίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά τις τουριστικές επιχειρήσεις, δήλωσε ότι την άλλη εβδομάδα θα δοκιμαστεί η πλατφόρμα για την επιδότηση, με στόχο να λειτουργήσει τη μεθεπόμενη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.