«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Α.Πελώνη: «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε την πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των εφήβων»

Α.Πελώνη: «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε την πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των εφήβων»

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα Πέμπτη 1η Ιουλίου η Αριστοτελία Πελώνη, η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανοίξει την πλατφόρμα για τον εμβολιασμό και των εφήβων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, επιβεβαίωσε πως στους κύκλους των επιστημόνων γίνεται συζήτηση για τον εμβολιασμό των παιδιών.

«Περιμένουμε την επίσημη απόφαση από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών. Εφόσον πάρουμε το πράσινο φως, η πλατφόρμα μπορεί επιχειρησιακά να ανοίξει άμεσα. Είμαστε επιχειρησιακά έτοιμοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.