Το ΑΚΚΕΛ καλεί την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας να καλύψει το κόστος των μοριακών PCR και rapid tests των ανεμβολίαστων

Το ΑΚΚΕΛ καλεί την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας να καλύψει το κόστος των μοριακών PCR και rapid tests των ανεμβολίαστων

Έχει γίνει πια εμφανέστατο ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και το περιβάλλον μητροπολιτών και εκκλησιαστικών παραγόντων γύρω και εξαρτώμενων από αυτόν, έχουν ευθυγραμμιστεί και πειθαρχήσει στην κορονοεξουσία που διοχετεύει το καθεστώς Μητσοτάκη: το περισσότερο αντίχριστο καθεστώς που έχει μολύνει το έδαφος της Ελλάδας, χειρότερο και από τον «άθεο ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχει κανένας ορθόδοξος που να μην έχει σκανδαλιστεί και εξοργιστεί με την χρησιμοποίηση του Αρχιεπισκόπου και του περιβάλλοντός του με την επιβολή της πολιτικής, ιατρικής και μιντιακής διαφθοράς κατά των ορθοδόξων πιστών. Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο όλοι όσοι έχουν εμπλακεί θα δώσουν λογαριασμό και θα απολογηθούν όταν ανατραπεί αυτό το καθεστώς.

Το άμεσο θέμα όμως για το οποίο θα μπορεί η Ιεραρχία της Εκκλησίας να δώσει μία λύση και να καθαρίσει εν μέρει το όνομα της Εκκλησίας, είναι το κόστος των τεστ που εκβιαστικά υποχρεώνονται να κάνουν οι μη εμβολιασμένοι κατά παράβαση της ισονομίας και πολλών άλλων αρχών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού έχουμε φτάσει στο σημείο ακόμη και μητροπολίτες να επιτίθενται με μίσος απέναντι στους ανεμβολίαστους, το πνευματικά σωστό και τίμιο από την πλευρά της Εκκλησίας θα είναι να καλύπτει το κόστος των τεστ, ώστε να μην εκβιάζονται οι πολίτες και να μην τιμωρούνται, διότι δεν υποτάσσονται στα διεφθαρμένα και ανώμαλα όντα μέσα και γύρω από το αντίχριστο καθεστώς Μητσοτάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.