ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Αδειάζουν» τον Α.Τσίπρα και οι Οικολόγοι Πράσινοι

«Αδειάζουν» τον Α.Τσίπρα και οι Οικολόγοι Πράσινοι

Σε επίσημο «άδειασμα» του Αλέξη Τσίπρα προχώρησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, δημοσιεύοντας ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδουν τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος υποστήριξε ότι θα υπάρξει εκλογική συμπόρευση.

Υπενθυμίζεται ότι στις τάξεις των Οικολόγων Πράσινων ανήκουν ο Γιάννης Τσιρώνης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Δημαράς.

«Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ διαψεύδουν σχετικά με τη στάση τους στις ερχόμενες εκλογές» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης του κόμματος και εξηγεί: «Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι υποχρεωμένοι να διαψεύσουν την αναφορά για εκλογική συμπόρευσή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές, η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 27/5, στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας από τον Πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ αποφασίζουν βάσει καταστατικού με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες.

Το εκλογικό συνέδριο θα προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Και είναι αυτό που θα αποφασίσει για την στάση του κόμματος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στις επόμενες εκλογές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.