ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γεωργία Μπιτάκου: «Γιατί αποσύρομαι από τη δημόσια ζωή»

Γεωργία Μπιτάκου: «Γιατί αποσύρομαι από τη δημόσια ζωή»

Με ένα αιχμηρό κείμενο εξηγεί η Γεωργία Μπιτάκου την απόφασή της να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή κλείνοντας όλους τους λογαριασμούς της στα social media.

«Αγαπημένοι φίλοι μου, πραγματικοί και διαδικτυακοί… Με αυτή την τελευταία ανάρτηση θέλω να σας ενημερώσω πως θα κλείσω για ΠΑΝΤΑ τα social media που με αφορούν (το giorgia bitakou a, giorgia bitakou c, το giorgia bitakou b το είχε διαγράψει το σύστημα) καθώς και το λογαριασμό μου στο instagram (giorgia bitakou) και twitter (bitakou).

Είναι κάτι που σκεφτόμουν πολύ καιρό τώρα αλλά δίσταζα, αφενός γιατί ως άνθρωπος αλλά και δημοσιογράφος αγαπούσα πάντα την επικοινωνία και τη μετάδοση της είδησης και της γνώσης και αφετέρου γιατί ήταν ένα όπλο (ή έτσι νόμιζα) στον πολυετή αγώνα μου για την προάσπιση της Ελευθερίας, της Ανεξαρτησίας και της Δημοκρατίας στην Πατρίδα μου.

Στη ζωή μου, σε ότι και εάν έκανα είχα πάντα υπομονή και υπέρμετρη αντοχή στο κυνήγι του στόχου, αλλά ανυπομονησία για το αποτέλεσμα, για αυτό “έτρεχα” πολύ περισσότερο από το μέσο άνθρωπο και αυτό συνήθως τρόμαζε τους γύρω μου αφού προσπαθούσαν να δούνε ποια φιλοδοξία κρυβόταν από πίσω…και πως να καταλάβουν εξάλλου τη δική μου ΕΜΜΟΝΗ από μικρό παιδί να συντρίψω αυτό που οι άλλοι θεωρούσαν ανέφικτο.

Αδύνατο να πάρεις πτυχίο Νομικής στην Ιταλία με άριστα και δική σου πτυχιακή ακριβώς στα τέσσερα χρόνια, αδύνατο στα 23 σου να πας μόνη για δύο μήνες στον πόλεμο του Ιράκ, αδύνατο να μπεις μόνη στα αντάρτικα Ζαπατίστικα χωριά του Μεξικού , αδύνατο να σου μιλήσει ο μεγαλύτερος αρχηγός ένοπλου αγώνα όλων των εποχών Mario Moretti, αδύνατο να γίνεις η μόνη γυναίκα διοργανώτρια τηλεοπτικών μαχητικών θεαμάτων στον πλανήτη και πόσα άλλα αδύνατα ατελείωτα που με πείσμα, σκληρή δουλειά, στρατηγικούς ελιγμούς, κατάφερνα πάντα να τα κάνω εφικτά γιατί αυτό μου δίδαξαν οι δυο φωνές που μιλάνε πάντα στην καρδιά μου: η Ελληνική Ιδέα και ο λόγος του Χριστού μας σε συνδυασμό με μια υπέροχη οικογένεια που με κάθε κόστος έμενε πάντα ενωμένη και ορκισμένη στην Αγάπη.

Ωστόσο βρέθηκα μπροστά σε ένα “ανέφικτο” που παραμένει “ανέφικτο” και διαπίστωσα με δυσκολία αλλά ταπεινότητα πως αυτό τελικά μόνο ο Θεός μπορεί να το κάνει δυνατό… Την ΕΛΕΘΕΡΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ μας.

Την τελευταία πενταετία και με πάρα πολλούς τρόπους προσπάθησα να πείσω τους ανθρώπους γύρω μου να πιστέψουν στη δύναμη της ψυχής μας που δεν έχει όρια, να καταφέρουμε να ενωθούμε αποκηρύσσοντας το, εκ του αποτελέσματος, αποτυχημένο πολιτικό μας σύστημα και διαγράφοντας για πάντα από τις ζωές μας τα συλλήβδην διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα.

Δεν μπορούσα να δεχτώ εξάλλου ότι από τη στιγμή που τα φωτεινά μυαλά και οι γενναίες ψυχές των ένδοξων προγόνων μας, είχαν δείξει το δρόμο, εμείς τόσο τραγικά παραστρατούσαμε, τόσο εκκωφαντικά αυτοκαταστρεφόμασταν.

Είναι πάρα πολλά αυτά που θα ήθελα να γράψω αλλά δεν προσφέρεται ο χώρος εδώ, ίσως όλες αυτές οι σκέψεις, οι αγωνίες, οι προσδοκίες αποτυπωθούν κάποτε με έναν άλλο τρόπο.

Όσοι με στηρίξατε, με αγαπήσατε, εμπνευστήκατε από τις όποιες δράσεις μου, το λόγο και το έργο μου, γνωρίζετε πολύ καλά πόσο σκληρά, επίμονα, αληθινά και μαχητικά προσπάθησα. Αποδείξεις υπάρχουν για όσους επιθυμούν, στο κανάλι μου στο youtube Διέξοδος Ελλάς.

ΔΙΕΞΟΔΟΣ… το όνομα του Κινήματος που ίδρυσα και στήριξαν τόσο άξιοι συνοδοιπόροι. Βάσω, Σάκη,Μαρία, Σταυρούλα, Θανάση, Ηλία, Κωνσταντίνε, ξέρετε ποιοι είστε στελεχώνατε ένα κεντρικό πυρήνα από την αρχή μέχρι το τέλος και σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, σας καμαρώνω για τη γενναιότητα και το σθένος, καθώς και όλους όσους μας πλαισίωσαν και μας υποστήριξαν με πίστη και αγάπη.

Αρίστο, εσύ έγινες από την αρχή αδερφός και θα μείνεις μέχρι το τέλος της ζωής μου.Είσαι οικογένεια μου.

Εαν όλοι είχαν την ανιδιοτέλεια και την ψυχή σας, θα αναπνέαμε από καιρό, αέρα λευτεριάς.

Προσπαθήσαμε με τόσους τρόπους να γίνει ανατροπή, επανάσταση, ξεσηκωμός, δεν ακολούθησαν, κάναμε το Κίνημα Κόμμα να παίξουμε με τους όρους τους, να αποκτήσουμε δύναμη να μπούμε Ευρωβουλή να κάνουμε διεθνείς συμμαχίες, μας πέταξαν απέξω με συνοπτικές αντισυνταγματικές διαδικασίες, ενημερώσαμε τη διεθνή γνώμη μέσω σπουδαίων διεθνών δικτύων δεν άλλαξε τίποτε απολύτως, βρεθήκαμε χρεωμένοι, αποδομημένοι, χάσαμε ευκαιρίες, δουλειές, υγεία και με δικογραφίες στις πλάτες και κανείς δεν νοιάστηκε.

Συνέβησαν τόσα τραγικά, αντισυνταγματικά, εγκληματικά και ελάχιστοι μίλησαν, οι περισσότεροι σιώπησαν ή συνέναισαν και όλοι τελικά αποδέχτηκαν.

Προτάσεις είχα από όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως να “καπηλευτουν” την προίκα που μόνη μου έχτισα και με πολλά ανταλλάγματα μάλιστα . Καλύτερα νεκρή και πάμφτωχη, παρά να πουλήσω τις ιδέες μου, τις αξίες μου και να ενταχθώ στο άθλιο σύστημά σας.

Οι πραγματικοί μου φίλοι γνωρίζουν πολύ καλά.
Και να ξέρετε όποιο κόμμα επιτρέψουν να μπει στη Βουλή, έχει προσκυνήσει στοές και το ελέγχουν απόλυτα.
Δικαστικά…καμία ελπίδα όσο η δημοκρατία έχει καταστρατηγηθεί.

Η μάχη μας για ελευθερία και αξιοπρέπεια δεν μπορεί να γίνει φυσικά ούτε ΕΔΩ μέσα!

Όλο αυτό είναι μια τεράστια απάτη και παγίδα που μας έχει εγκλωβίσει σε μια δίνη αποβλάκωσης και εκτόνωσης, ψάχνοντας like και επιβεβαίωση για τις αμπελοφιλοσοφίες που διατυπώνουμε.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ και αδυσώπητο matrix!

Επιστρέφω στην κανονική ζωή που τα μάτια δεν κοιτάνε οθόνες αλλά ψηλά στον ουρανό, τα χέρια αναζητούν τη γνώση ξεφυλλίζοντας βιβλία και οι άνθρωποι βρίσκονται από κοντά, αγκαλιάζονται, ζούνε και μοιράζονται συναισθήματα αληθινά.

Όταν έχεις γεννηθεί μαχητής δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς μάχες και πλεον δεν θα υποδείξω σε κανέναν πως να αγωνιστεί για την αξιοπρέπεια και τα ιδανικά του, ας κοπιάσει να βρει τον τρόπο όπως οφείλουμε όλοι να κάνουμε εαν θέλουμε να ζήσουμε ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Διέξοδο, πρέπει να βρούμε μέσα από την επίγνωση και τη συντριβή του κακού που κρύβει το φως αλλά το φως υπάρχει πάντοτε για όποιον θέλει να το δει και να το κατακτήσει.

Οι απαντήσεις είναι όλες γραμμένες στην αρχαιοελληνική γραμματεία και στα ιερά κείμενα των Πατέρων της Ορθοδοξίας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ καλή δύναμη σε όλους και ραντεβού με την Ιστορία, που δεν θα αργήσει να έρθει και όπου ο καθένας μας θα διαλέξει, σύμφωνα με τους ηθικούς του κώδικες, το στρατόπεδο που του αντιστοιχεί.

Μέχρι την Κυριακή οι λογαριασμοί θα παραμείνουν ανοιχτοί για να ενημερωθούν όσοι χρειάζεται και την επόμενη ημέρα ξεκινάει το πρώτο στάδιο…ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Όποιος από αυτή την ανάρτηση καταλάβει ότι εγκαταλείπω τον αγώνα μου, έχει καταλάβει λάθος. Η αντίσταση δεν είναι ευκαιριακή επιλογή αλλά στάση ζωής
(Για αλληλογραφία [email protected])

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΤΑΚΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.