ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανάλγητοι: Τα funds κατάσχουν οικία της Εργατικής Κατοικίας (που θεωρείται ακατάσχετη!) για 7.000 ευρώ!

Δρουν ανεξέλεγκτα και οι πολίτες δεν έχουν καμία προστασία

Ανάλγητοι: Τα funds κατάσχουν οικία της Εργατικής Κατοικίας (που θεωρείται ακατάσχετη!) για 7.000 ευρώ!

Tην στιγμή που υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες ότι ο υφυπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης και κουμπάρος του πρωθυπουργού  Κ.Μητσοτάκη, ευεργετήθηκε από την Eurobank με μια σκανδαλώδη ρύθμιση με σβήσιμο του 97% της οφειλής (κάτι το οποίο η Eurobank αρνήθηκε με σημερινή της ανακοίνωση), τα funds συνεχίζουν ακάθεκτα να αρπάζουν τις περιουσίες των πολιτών για ευτελή ποσά καθώς μία νέα καταγγελία φέρνει στο φως κατάσχεση οικίας που ανήκει στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, τα κτίρια της οποίας θεωρούνται ακατάσχετα!

Η κ. Ελένη κατήγγειλε στο Mega ότι η τράπεζα πούλησε σε fund δάνειο ύψους 7.000 ευρώ το οποίο η οικογένειά της μπορούσε να αποπληρώσει. Το fund στη συνέχεια έβγαλε παρανόμως το σπίτι της οικογένειας στο σφυρί, με τη δανειολήπτρια να έχει αποστείλει εξώδικο για την άρση της κατάσχεσης.

«Αυτό το σπίτι το έχουν οι γονείς μου με παραχωρητήριο από τη δεκαετία του ’80, από το 1987. Είναι της μητέρας μου. Το δάνειο ύψους 6.500-7.000 ευρώ αφορούσε την αγορά ενός αγροτικού αυτοκίνητου και πάρθηκε από τον πατέρα της, με εγγυήτρια τη μητέρα μου».

«Στον πλειστηριασμό βγήκε 29.000 ευρώ όμως σε επικοινωνία που είχα τον Φεβρουάριο φέτος, έναν χρόνο μετά έγινε 39.000 ευρώ. Βγήκε αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό τον Οκτώβρη του 2022 ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε από θέμα τύχης καθώς δεν βρέθηκαν πλειοδότες. Όφειλε να γνωρίζει το fund και όσοι ανακατεύονται με αυτό, ότι είναι της εργατικής κατοικίας», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.