ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΑΝΕΛ: «Ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες των εργαζομένων η Πρωτομαγιά»

ΑΝΕΛ:  «Ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες των εργαζομένων η Πρωτομαγιά»

Ως «Ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες των εργαζομένων» αναφέρουν την Πρωτομαγιά σε μήνυμά τους οι ΑΝΕΛ. 

«Το μήνυμα του φετινού εορτασμού της Πρωτομαγιάς δεν είναι άλλο από τον αγώνα για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» αναφέρουν χαρακτηριστικά. 

Ολόκληρη η δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μανταλένας Παπαδοπούλου για την Πρωτομαγιά.

«Η Πρωτομαγιά είναι ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες των εργαζομένων που είχαν στόχο την κατάκτηση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους και την υπεράσπιση της κοινωνικής δικαιοσύνης, όπως αρμόζει σε μια ανεπτυγμένη και δημοκρατική κοινωνία.

Ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς συμπίπτει εφέτος με την κορύφωση των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές για την έξοδο από την ύφεση και την επιτροπεία και την ταχύτερη επιστροφή στην ανάπτυξη, παράλληλα με την προστασία των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Το μήνυμα του φετινού εορτασμού της Πρωτομαγιάς δεν είναι άλλο από τον αγώνα για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Αγώνα για την οριστική ρύθμιση του χρέους, ζήτημα που αποτελεί κομβική και αναγκαία προϋπόθεση για την προσέλκυση ζωτικών επενδύσεων, τη μείωση της ανεργίας και την επαναφορά στην ανάπτυξη. Αγώνα για την επιδότηση της εργασίας και όχι της ανεργίας. Αγώνα για την επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με γνώμονα το πρόγραμμά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με στόχο την επιστροφή στην ανάπτυξη και την οικονομική σταθερότητα και για τη δραστική αντιμετώπιση της ανεργίας. Τώρα που η Ελλάδα δίνει την πιο κρίσιμη μάχη για να σταθεί στα πόδια της και να βγει από την κρίση, αυτό είναι το χρέος μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η πιο κρίσιμη, η πιο πιεστική πρόκληση που έχουμε όλοι μπροστά μας».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.