ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην Γλυφάδα για καφέ Π.Καμμένος & Π.Μπαλτάκος με τον διευθυντή του pronews.gr Τ.Γκουριώτη

Στην Γλυφάδα για καφέ Π.Καμμένος & Π.Μπαλτάκος με τον διευθυντή του pronews.gr Τ.Γκουριώτη

Για κυριακάτικο καφέ στην Γλυφάδα συναντήθηκαν και «τα είπαν» ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, ο γενικός γραμματέας της Δύναμης Ελληνισμού, Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο διευθυντής του pronews.gr, Τάσος Γκουριώτης.

Η ατμόσφαιρα χαλαρή, η πολιτική συζήτηση, όμως, ουσιαστική. Οι συζητήσεις Π.Καμμένου και Π.Μπαλτάκου για εκλογική συνεργασία έχουν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και σε αυτές συμμετέχει και ο πρόεδρος του κόμματος Δύναμη Ελληνισμού, Δημήτρης Καμμένος.

Τους ενώνουν πολλά, τους χωρίζει η απόφαση του Π.Καμμένου να μην αποχωρήσει από την κυβέρνηση τον περασμένο Μάιο προκειμένου να πιεστεί ο Α.Τσίπρας και να μην προχωρήσει στην συμφωνία των Πρεσπών.

«Θα την υπέγραφαν, έτσι ή αλλιώς την συμφωνία, θα εξαγόραζαν τους βουλευτές, όπως έκαναν τώρα, θα έκανε κουμάντο ο Ν.Κοτζιάς και δεν θα καταφέρναμε να περάσουμε κρίσιμα νομοσχέδια, όπως τα αναδρομικά των στρατιωτικών, το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 κλπ. Κακό θα έκανα αν έφευγα, όχι καλό» απαντά ο Π.Καμμένος.

Ο Π.Μπαλτάκος, φανατικός υπέρμαχος της ενότητας της δεξιάς παράταξης, χωρίς εξαιρέσεις, από τον χώρο της ΝΔ μέχρι τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, τόνισε ότι «Είναι η ώρα της κοινής δράσης. Πρέπει να βρούμε αυτά που μας ενώνουν. Η αυτοκριτική, επιβάλλεται. Αλλά να είναι μια παράλληλη διαδικασία βελτίωσης των πολιτικών μας.

Τα κύρια προβλήματα της χώρας τώρα, είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών εκχώρησης των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας και η διερεύνηση τρόπων ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, η αντιμετώπιση της τουρκικής πίεσης και των επεκτατικών σχεδίων της Αγκυρας και η απεξάρτηση της χώρας από τους ξένους δανειστές.

Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει».

Ο διευθυντής του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης συμφώνησε απόλυτα με τις τοποθετήσεις του Π.Μπαλτάκου.

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στα τοπικά δημοτικά πράγματα της Γλυφάδας, όπου ο Τ.Γκουριώτης, διατύπωσε τον οξύ προβληματισμό του για την διάσπαση, εν μέσω καταγγελιών για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, της πλειοψηφίας του δήμου, με αποχωρήσεις κορυφαίων σε ψήφους δημοτικών συμβούλων, εκλεγμένων με την παράταξη του νυν δημάρχου Γ.Παπανικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις άνδρες αφού απόλαυσαν τον καφέ τους στο Aroma Earth Products (Γιαννιτσοπούλου 6 και Βασιλέως Γεωργίου), ανανέωσαν το ραντεβού τους για το σύντομο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.