Ο Τ.Μπαλτάκος υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ

Ο Τ.Μπαλτάκος υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ

Aνακοινώθηκε δημοσίως πριν από λίγο η συνεργασία του Τ.Μπαλτάκου με τον Π.Καμμένο

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Πάνος Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τις Ευρωεκλογές 2019.

Μάλιστα ο κ.Μπαλτάκος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής μετά την συνεργασία των ΑΝΕΛ με την «Δύναμη Ελληνισμού».

Υπενθυμίζεται πως Τάκης Μπαλτάκος και Πάνος Καμμένος είχαν συναντηθεί και τον περασμένο Ιανουάριο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Οι δηλώσεις τους

Πάνος Καμμενος: «Είναι ξεκάθαρο βλέπω μια προσπάθεια σύγκλισης της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης κάτω από την ίδια ιδεολογία της λεγόμενης ανοιχτής κοινωνίας όπως την περιγραφεί το ίδρυμα Σόρος της κατάργησης των εθνών κρατών, τη δημιουργίας μιας Ευρώπης που θα υπάρχει γερμανική επικυριαρχία. Σε αυτή την συνεργασία που βλέπω να υπάρχει και από το ΣυΡιζΑ και από τη Νέα Δημοκρατία εμείς θέλουμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις οι οποίες αντιστέκονται στην κατάργηση της εθνικής ταυτότητας, στην κατάργηση των εθνών κρατών, στην κατάργηση των αξιών και των παραδόσεων κάθε χώρας και σε αυτή την προσπάθεια χωράμε πολλοί .
Πολίτες που προέρχονται από την κεντροδεξιά και από την δεξιά που πιστεύουν στο έθνος κράτος πολίτες από το δημοκρατικό κέντρο και από το πατριωτικό κέντρο και από το δημοκρατικό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ.

Αυτές οι δυνάμεις να μην αρκεστούμε μόνο στην παρουσία στην ελληνική πολιτική σκηνή αλλά και στην ευρωπαΐκή ένωση. Ο Τάκης Μπαλτάκος πέρα από την πολιτική του διαδρομή έχει μεγάλη πορεία στην νομική σαν δικηγόρος και ακριβώς ο σκοπός μας είναι να προασπίσουμε στις Βρυξέλλες την δυνατότητα κάθε λαού και κάθε έθνους να έχει τη δική του αυτοδύναμη παρουσία σε μια ενωμένη Ευρώπη.»

Τάκης Μπαλτακος: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχής γιατί είναι μαζί μας και ο κ. Κωσταντίνος Λύκας πρόεδρος του συνδέσμου αξιωματικών και υπαξιωματικών είναι τιμητική για μας η παρουσία του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλω να υποβάλω έκκληση σε όλους όσους κινούνται πολιτικά στον πατριωτικό χώρο είτε είναι στο παλιό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, είτε στη Νέα Δημοκρατία να σκεφτούν ότι θα πρέπει όλοι μαζί να συνεννοηθούμε είτε είναι για τις ευρωεκλογές είτε είναι για τις εθνικές εκλογές σε έναν κοινό πατριωτικό συνασπισμό είναι έκκληση που υποβάλω συνέχεια και συχνά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.