ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Απάντηση αδελφού θύματος των Τεμπών σε Α.Γεωργιάδη: «Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται»

Η προκλητική δήλωση του υπουργού Εργασίας Α.Γεωργιάδη

Απάντηση αδελφού θύματος των Τεμπών σε Α.Γεωργιάδη: «Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται»

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε προκλητική ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους νεκρούς των Τεμπών, με τον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος έχασε τον αδερφό του Βάιο το σιδηροδρομικό δυστύχημα, να του απαντά. 

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βαγγέλης Βλάχος δίνει αποστομωτική απάντηση στην χυδαία τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρει «Ρωτάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, να κάνει “πείραμα” ο Real, να μάθει πόσοι από τους 100 ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; Θα του πω εγώ. Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Παράλληλα καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη και Κώστα Καραμανλή να βγουν σε εκπομπή που θα βρίσκονται οι οικογένεις των θυμάτων ώστε να τους εξηγήγουν «πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.