ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διαψεύδει την υποψηφιότητα Νικολακοπούλου στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει την υποψηφιότητα Νικολακοπούλου στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε «θρίλερ» για τον ΣΥΡΙΖΑ και την προσκείμενη δημοτική παράταξη του δήμου Αθηναίων «Ανοιχτή Πόλη» έχει εξελιχθεί η επιλογή του υποψηφίου δημάρχου, με όσα ονόματα κι αν έχουν διαρρεύσει να διαψεύδονται από το Μαξίμου.

Ένα από τα πρόσωπα που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για την υποψηφιότητα στο δήμο Αθηναίων ήταν αυτό της στιχουργού Λίνας Νικολακοπούλου, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αποκλείει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Την ίδια ώρα, τρία είναι τα πρόσωπα που απασχολούν τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, με το όνομα του Νάσου Ηλιόπουλου να βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών.

Το κριτήριο που φαίνεται να έχει βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρόσωπο που τελικά θα επιλεχθεί να μπορεί να αντέξει τη σκληρή εκλογική αναμέτρηση στην Αθήνα, καθώς απέναντι βρίσκονται ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Παύλος Γερουλάνος. Στόχος Τσίπρα και Σκουρλέτη είναι την επόμενη εβδομάδα να έχει ανακοινωθεί το όνομα του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.