Μπουτάρης: «Δεν δίνω βήμα στη Χρυσή αυγή από τα δημοτικά ΜΜΕ – Δεν είναι… δημοκράτες»

Μπουτάρης: «Δεν δίνω βήμα στη Χρυσή αυγή από τα δημοτικά ΜΜΕ – Δεν είναι… δημοκράτες»

Τον αποκλεισμό της παράταξης «Ελληνική Αυγή» από τα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Η Χρυσή Αυγή έχει δηλώσει ότι δεν σέβεται τη Δημοκρατία», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Πρόσθεσε δε, πως είναι ένα «κόμμα αντιδημοκρατικό, ναζιστικό και με αυτή τη λογική δεν πρέπει να τους δώσουμε βήμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκτός κοινωνίας. Θα έλεγα ‘λυπάμαι πολύ κύριε Ματθαιόπουλε, να πάτε αλλού’».

Την πρόταση για αποκλεισμό του επικεφαλής της παράταξης «Ελληνική Αυγή» από τα δημοτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, έκανε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, με την οποία συμφώνησαν και ακολούθως ενέκριναν, οι επικεφαλής όλων των υπολοίπων παρατάξεων στο δημοτικό συμβούλιο του κεντρικού δήμου σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.