ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Μπάχαλο» στην Θεσσαλονίκη: Επανακαταμέτρηση των ψήφων μετά την αίτηση στο Πρωτοδικείο από τον Γ.Ορφανό

«Μπάχαλο» στην Θεσσαλονίκη: Επανακαταμέτρηση των ψήφων μετά την αίτηση στο Πρωτοδικείο από τον Γ.Ορφανό

Πρωτοφανές είναι το «μπάχαλο» που έχει δημιουργηθεί με την καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να αποφασιστεί από το Πρωτοδικείο να επανακαταμετρηθούν!

Αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του δήμου Θεσσαλονίκης κατέθεσε το πρωί στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Ορφανός και η παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον» η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, η αίτηση έγινε αποδεκτή και η επανακαταμέτρηση ξεκινά σήμερα στις 3 το μεσημέρι.

Χθες γράφαμε για τις τραγικές καθυστερήσεις στην οριστική έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών από το υπουργείο Εσωτερικών, οι οποίοι με την σειρά τους ρίχνουν το βάρος της έκδοσης των αποτελεσμάτων στο Πρωτοδικείο!

Την «πρωτοφανή καθυστέρηση που δεν συνάδει με την Δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας μας» καταγγέλλει και η δημοτική παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιώργο Ορφανό, αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μαΐου.

Η παράταξη Ορφανού δίνει μάχη με εκείνη του Κώστα Ζέρβα για το ποιος από τους δύο θα είναι ο αντίπαλος του Νίκου Ταχιάου στον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «Η θέση της παράταξης “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον” για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 θα δοθεί με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων από το Υπουργείο Εσωτερικών για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η πρωτοφανής αυτή καθυστέρηση δεν συνάδει με την Δημοκρατία και το πολίτευμα της χώρας μας. Το τελικό αποτέλεσμα του α’ γύρου των εκλογών είναι αυτό που θα σχολιάσουμε και το οποίο θα μας υποδείξει τις όποιες επόμενες ενέργειές μας».

Εν τω μεταξύ, για την καθυστέρηση της μετάδοσης των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών ρίχνουν την ευθύνη στις Περιφέρειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.