ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δείτε το νέο σποτ του Κώστα Μπακογιάννη: «Αυτή την Κυριακή έχουμε τελικό» (βίντεο)

Δείτε το νέο σποτ του Κώστα Μπακογιάννη: «Αυτή την Κυριακή έχουμε τελικό» (βίντεο)

Στην τελική ευθεία του προεκλογικού μαραθωνίου για τον Δήμο της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης με ένα νέο σποτ καλεί τους δημότες να προσέλθουν στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή. Απευθύνεται σε όλες και όλους και ειδικά σε εκείνους που στα 17 τους ψηφίζουν για πρώτη φορά.

«Αυτή την Κυριακή έχουμε τελικό. Δώσε τον αγώνα σου. Γίνε μέρος της αλλαγής που θέλεις να δεις στην πόλη σου», είναι το μήνυμά του επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» ο οποίος τονίζει: «Την Κυριακή ψηφίζουμε Δήμαρχο Αθηναίων».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εστιάζει στην ανάγκη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και δηλώνει όλες αυτές τις ημέρες: «Το κοντέρ μηδενίζει, ξεκινάμε από την αρχή και βάζουμε τα δυνατά μας ώστε όλοι μαζί να σηκώσουμε την Αθήνα Ψηλά».

Το σποτ ξεκινά με πλάνο του Παναθηναϊκού Σταδίου, εκεί που τερματίζουν χιλιάδες δρομείς κάθε χρόνο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και ακολουθούν εικόνες της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=kTpti2pV5aY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.