ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρόεδρος κοινότητας Καστανιών: «Τούρκοι στρατιώτες έκοβαν το συρματόπλεγμα στα σύνορα»

Πρόεδρος κοινότητας Καστανιών: «Τούρκοι στρατιώτες έκοβαν το συρματόπλεγμα στα σύνορα»

Ο πρόεδρος της κοινότητας Καστανιών κατήγγειλε ότι είδε Τούρκους στρατιώτες να κόβουν σύρματα από τον φράχτη στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας.

Στην καταγγελία ότι Τούρκοι στρατιώτες έκοβαν σημεία από τον φράχτη στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, στον Έβρο, προχώρησε ο πρόεδρος της κοινότητας Καστανιών, το πρωί της Κυριακής.

«Σε μια περιπολία φαντάρων είδαμε Τούρκους στρατιώτες να κόβουν σύρματα από τον φράχτη», δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας των Καστανιών, Σταύρος Τζιαμαλίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τεταμένη είναι από την Παρασκευή η κατάσταση στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, στον Έβρο, όπου χιλιάδες μετανάστες έχουν συγκεντρωθεί και θέλουν να περάσουν στη χώρα. Ένταση σημειώθηκε και το Σάββατο, με χρήση δακρυγόνων, χειροβομβίδων κρότου λάμψης και από τις δύο πλευρές των συνόρων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, κατήγγειλε ότι η τουρκική πλευρά ωθεί τους μετανάστες να περάσουν στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πίεση είναι ασφυκτική και από την άλλη πλευρά (σ.σ. την τουρκική) ωθούν αυτές τις ροές να περάσουν με κάθε τρόπο στην Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων Έβρου, Παναγιώτης Καρέλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.