ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Περιφέρεια Αττικής: Αγόρασε αναπνευστήρες και κρεβάτια ΜΕΘ-ΜΑΦ ύψους 740.000 ευρώ

Περιφέρεια Αττικής: Αγόρασε αναπνευστήρες και κρεβάτια ΜΕΘ-ΜΑΦ ύψους 740.000 ευρώ

Στην αγορά απαραίτητων υγειονομικών μηχανημάτων και κλινών για Εντατικές Μονάδες προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής με την έγκριση σχετικού κονδυλίου ύψους 740.000 ευρώ, συνδράμοντας έτσι στη θωράκιση του υγειονομικού μας συστήματος για την αποτελεσματικότερη προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Τις σχετικές ενέργειες προχώρησε με ταχείς ρυθμούς ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, κατόπιν εντολής του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη. Στο πλαίσιο αυτό εγκρίθηκαν 18 αναπνευστήρες, 10 (τύπου Β) για το νοσοκομείο Ευαγγελισμός και 8 αναπνευστήρες ΜΕΘ για το Νοσοκομείο Αττικό. Επίσης η Περιφέρεια θα προμηθευτεί 50 κρεβάτια ΜΕΘ και ΜΑΦ τα οποία θα διαθέσει στα νοσοκομεία της 2ης ΥΠΕ και 18 κρεβάτια στις ΜΕΘ Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο περιφερειάρχης αναγνωρίζοντας τη σημασία της θωράκισης του υγειονομικού μας συστήματος σημείωσε ότι «ενεργοποιώντας έναν άγονο διαγωνισμό του παρελθόντος βρήκαμε άμεσα λύσεις και διεξόδους και διαθέτουμε σε νοσοκομεία της Αττικής έναν αρχικό αλλά πολύ κρίσιμο εξοπλισμό για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.