Ο «Μεγάλος Περίπατος» και το βάψιμο (ξεβάψιμο) που κανείς δεν ανέλαβε να κάνει (φωτό)

Ο «Μεγάλος Περίπατος» και το βάψιμο (ξεβάψιμο) που κανείς δεν ανέλαβε να κάνει (φωτό)

Επιστρέφουμε στα του «Μεγάλου Περιπάτου», γιατί οι εξελίξεις «τρέχουν».

Τελικά ποιος ανέβαλε το βάψιμο των δρόμων και που συνδέεται η εταιρεία της αδελφής του δημάρχου, Αλεξία Μπακογιάννη;

Προ ολίγων ημερών είχαμε αναφερθεί στον «Μεγάλο Περίπατο», όπου και είχαμε ασχοληθεί κυρίως στα 5.700 ευρώ που κόστισε η κάθε ζαρντινιέρα. Ένα από τα θέματα που μας είχε κάνει εντύπωση ήταν το ότι μόλις λίγες ημέρες μετά το βάψιμο της, η λωρίδα είχε ξεβάψει.

Τότε δημιουργήθηκε το ερώτημα για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν και τα οποία ο ελληνικός λαός πλήρωσε αδρά. Από τη πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Πολάκης, ισχυρίστηκαν ότι ο υπήρξε «φαγοπότι».

Ποιος τελικά έβαψε την Αθήνα;

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία Aia Relate συνδέεται με τον δήμο Αθηναίων και έχει συνεργαστεί με τον Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα η ίδια εταιρεία ανέβασε μια φωτογραφία όπου και δείχνει κάποιον υπάλληλο του Δήμου να κρατάει χρώματα της Kraftpaints.

Ποια όμως είναι αυτή η εταιρεία;

Χωρίς να χρειαστεί κάποιος να κάνει κάποια τρομερή έρευνα, μπαίνοντας μόνο στο site της εταιρείας θα δει πως ηγετική θέση έχει η Αλεξία Μπακογιάννη, αδελφή του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Είναι η εταιρεία που εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Kraftpaint.

Διαψεύδει η εταιρεία

Από την πλευρά της η εταιρεία αρνείται πως αυτή ανέλαβε το βάψιμο του «Μεγάλου Περιπάτου» και υποστηρίζει πως ήταν… δωρεά. Όπως τονίζει δόθηκαν 150 κιλά βαφής τα οποία χρησιμοποιήθηκαν μόνο για να βαφτούν τα παγκάκια των δρόμων, τονίζοντας παράλληλα πως η Kraftpaint δεν έχει στη συγκεκριμένη γκάμα τα ειδικά χρώματα που χρειάστηκαν για να βαφτούν οι δρόμοι.

Όσον αφορά για το αν τελικά η εταιρεία έβαψε ή όχι την Αθήνα, ή για το αν πρόκειται για δωρεά – όπως και η ίδια υποστηρίζει – αναμένουμε επίσημη απάντηση από τον δήμο Αθηναίων. Ποια εταιρεία έβαψε τελικά το κέντρο της Αθήνας και πόσα χρήματα δόθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι τότε και όσο «θάβεται» η είδηση, θα δημιουργούνται ερωτήματα για περί οικογενειοκρατίας, αλλά και για το αν ο «Μεγάλος Περίπατος» ήταν τελικά… «το Μεγάλο Φαγοπότι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.