ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

B.Ζελένσκι μετά από τη συνάντηση με Κ.Μητσοτάκη: «Συζητήσαμε για τις συμφωνίες που έχουμε κάνει» – Ποιες συμφωνίες, τι αφορούν και πότε έγιναν;

Ιδιωτική πολιτική ασκεί ο πρωθυπουργός; - Δεν έχει ενημερώσει κανέναν;

B.Ζελένσκι μετά από τη συνάντηση με Κ.Μητσοτάκη: «Συζητήσαμε για τις συμφωνίες που έχουμε κάνει» – Ποιες συμφωνίες, τι αφορούν και πότε έγιναν;

Για άλλη μία φορά ο ελληνικός λαός και τα κόμματα της αντιπολίτευσης ενημερώνονται από τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι για τις συμφωνίες που σύναψε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την συνάντησή τους στην Οδησσό!

Τι συμφωνίες ήταν αυτές; Τι αφορούν; Ποιους έχει ενημερώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; ασκεί ιδιωτική πολιτική;

Γιατί επισήμως δεν έχει αναφέρει τίποτα, αλλά Ουκρανός πρόεδρος είναι σαφέστατος:

Συνάφθηκαν συμφωνίες οι οποίες μάλιστα κατά τον Β.Ζελένσκι υλοποιούνται!

Αλήθεια οι συμφωνίες αυτές έχουν περάσει από την ελληνική Βουλή; Ρητορικά ρωτάμε.

Σε ό,τι αφορά τις συμφωνίες αυτές, θα πούμε ότι οι Αμερικανοί επιμένουν με δημοσίευμα του Newsweek, ότι η Ελλάδα σχεδιάζει να στείλει 32 μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block-30 στην Ουκρανία.

Δημοσίευμα το οποίο διέψευσε αργότερα το ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Β.Ζελένσκι:

«Στο Βίλνιους, συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό @KMitsotakis να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Ελλάδα και τον λαό της για τη σταθερή υποστήριξή τους στην Ουκρανία.

Συζητήσαμε την εφαρμογή των συμφωνιών μας που επιτεύχθηκαν κατά την επίσκεψή του στην Οδησσό.

Είμαι ευγνώμων στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη για την προθυμία του να συμμετάσχει στην επερχόμενη Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Ειρήνη στην Ελβετία και να εργαστεί μαζί για να προσελκύσει περισσότερους συμμετέχοντες από τις χώρες του Παγκόσμιου Νότου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.