ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Bίντεο: Ότι αρχίζει ωραία σε μία αντεπίθεση τελειώνει με πόνο – Πώς «εξαερώθηκαν» τα ουκρανικά τάγματα στην Χερσώνα

Το ρωσικό Πυροβολικό διέλυσε τις follow on-forces σε όλη τη γραμμή του μετώπου

Bίντεο: Ότι αρχίζει ωραία σε μία αντεπίθεση τελειώνει με πόνο – Πώς «εξαερώθηκαν» τα ουκρανικά τάγματα στην Χερσώνα

Οι Ρώσοι δημοσίευσαν βίντεο στα οποία απεικονίζεται η ουκρανική δύναμη κατά την έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης και τι απέγινε μετά τις σφοδρές μάχες που διεξήχθησαν στο μέτωπο Χερσώνας-Νικολάεφ.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ οι νεκροί των Ουκρανών ξεπέρασαν τους 1700 ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς το 57 ουκρανικό τάγμα κοντά στο Sukhoi Stavok. Αναφέρεται ότι το τάγμα εκμηδενίστηκε.

Κατά το ρωσικό ΥΠΑΜ, καταρρίφθηκαν τέσσερα μαχητικά από ότι ειχε απομείνει από την ουκρανική Αεροπορία.  2 Su25, 1 Su24 και 1 #MiG29  όπως και 3 μεταφορικά ελικόπτερα Μi8. Καταστράφηκαν 63 άρματα μάχης, 59 ΤΟΜΑ και 48 ΤΟΜΠ, όπως επίσης και 14 πυροβόλα.

Με τέτοιες απώλειες είναι δύσκολο κάποιος να θεωρήσει πως διεξάγεται κάποιου είδους αντεπίθεση.

https://twitter.com/ZAM90s/status/1564935531707998209

Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική και μάλιστα Αμερικανοί και Γάλλοι αναλυτές εκφράζουν την απορία τους γιατί στα δυτικά ΜΜΕ ακόμα μιλούν για συνέχιση της ουκρανικής επιθετικής ενέργειας.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει ο Γάλλος γεωστρατηγικός αναλυτής Jean-Bernard Pinatel «Πώς θα μπορούσε να καταλήξει αλλιώς. Μία τεράστια επίπεδη επιφάνεια με σιτάρι χωρίς καμία πιθανότητα απόκρυψης των ελιγμών με υπεροχή πυρός σε αέρα και έδαφος από τις ρωσικές δυνάμεις, ο Ζελένσκι κυνικά “κοινωνεί” με το αίμα των στρατιωτών του και η πλειοψηφία της κοινωνίας επαναπαύεται στην προπαγάνδα»

 

https://twitter.com/Troubleless_/status/1564930316363595776

https://twitter.com/Troubleless_/status/1564930383954731010

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.