ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αμετανόητος ο Α.Γεωργιάδης για ότι είπε για το δήμο Χαλανδρίου: «Έτσι & ασκήσουμε κριτική στους εκλεκτούς της Αριστεράς είμαστε εκβιαστές»

Θεωρεί ότι «διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του»

Αμετανόητος ο Α.Γεωργιάδης για ότι είπε για το δήμο Χαλανδρίου: «Έτσι & ασκήσουμε κριτική στους εκλεκτούς της Αριστεράς είμαστε εκβιαστές»

Με ανάρτησή του ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης επιχείρησε να δικαιολογήσει τις δηλώσεις με τις οποίες επιχείρησε να εκβιάσει την ψήφο των δημοτών Χαλανδρίου  λέγοντας ότι σε περίπτωση επανεκλογής του Σίμου Ρούσου στο Χαλάνδρι, θα υπάρξει απώλεια των πόρων από ΕΣΠΑ και Ταμείο Ανάκαμψης.

Με λίγα λόγια αν δεν εκλεγεί η αρεστή επιλογή της κυβέρνησης, οι δημότες να περιμένουν ότι θα ζουν σε ένα δήμο χωρίς ανάπτυξη.

Συγκεκρινένα είχε πει:

«Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την Ανταρσύα δια του κ. Ρούσσου.

Όχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα 5 χρόνια μείνει με αυτόν τον Δήμαρχο.

Ως βουλευτής Βορείου Τομέα έχω ευθύνη να πω στους συμπολίτες μου την αλήθεια.

Η στήριξη του κ. Χάρη Ρώμα στην κα Κρίστη Αγαπητού δίνει μία ευκαιρία στο Χαλάνδρι να γυρίσει σελίδα και να διασωθεί από την παρακμή.

Πρέπει να κάνουμε αγώνα αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν να πετύχουμε την μεγάλη ανατροπή εκεί.

Για το καλό του Χαλανδρίου η κα Αγαπητού πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος την Κυριακή»

Οι δηλώσεις φαίνονται ως πολιτικός εκβιασμός και ο υπουργός είπε τα γνωστά που λέγονται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις ότι πρόκειται περί «διαστρέβλωση δήλωσης».

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών», το οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο υπουργός Εργασίας συνδέει κονδύλια του ΕΣΠΑ με την ψήφο στις αυριανές εκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά:

«Εδώ ζούμε απίστευτα πράγματα πλέον. Έτσι και ασκήσουμε την οποιουδήποτε είδους κριτική στους εκλεκτούς της Αριστεράς είμαστε εκβιαστές.

Λέω εγώ για το Χαλάνδρι, ότι ο εκεί Δήμαρχος δεν έκανε τίποτε για να εξασφαλίσει επιπλέον πόρους από την Κυβέρνηση και άρα εάν επανεκλεγεί τότε θα χαθούν πολλές ευκαιρίες για το Χαλάνδρι το ερμηνεύουν ως «εκβιασμό να του κόψουμε τα χρήματα» ποια;

Αυτά που δεν ζητάει διότι δεν μπορεί; Έχουμε κάνει ποτέ εμείς τέτοιου είδους διάκριση;

Λέω: «εάν χάσουμε θα του κάνουμε την ζωή δύσκολη αυτή τη φορά» δηλ θα έχουμε και ηττηθέντες αλλά με μεγάλο ποσοστό ισχυρή αντιπολίτευση στον Δήμο.

Το ερμηνεύουν: «εκβιάζει ο Άδωνις κλπ» λες και η αντιπολίτευση οφείλει να διευκολύνει την συμπολίτευση…και αυτά τα λένε οι δημιουργοί του συνθήματος «ή εμείς ή αυτοί»….την απάντηση θα την πάρουν από τον λαό την Κυριακή στις κάλπες κύριοι της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.