ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ε.Κουντουρά: «Η πειθαρχεία του πρωταθλητισμού με ακολούθησε στον στίβο της πραγματικής ζωής»

«Το μόντελινγκ μού έφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη»

Ε.Κουντουρά: «Η πειθαρχεία του πρωταθλητισμού με ακολούθησε στον στίβο της πραγματικής ζωής»

Η Έλενα Κουντουρά παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τα χρόνια του πρωταθλητισμού αλλά και για την ενασχόλησή της με την πολιτική.

«Η πειθαρχεία του πρωταθλητισμού με ακολούθησε στον στίβο της πραγματικής ζωής», είπε η Έλενα Κουντουρά.

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως εκείνος που την σύστησε στο χώρο του μόντελινγκ ήταν ο Γιάννης Σαββιδάκης: «Το μόντελινγκ μού έφερε μεγάλα οικονομικά οφέλη. Ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο και το πιο σημαντικό, έμαθα να δουλεύω σκληρά, να είμαι επαγγελματίας και να ξεπερνώ τον εαυτό μου».

«Η ομορφιά ανοίγει πόρτες σε όλους τους χώρους. Στο εξωτερικό υπάρχει αξιοκρατία, θέλουν και όμορφους άντρες, όχι μόνο όμορφες γυναίκες», πρόσθεσε η Έλενα Κουντουρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια η Έλενα Κουντουρά αναφέρθηκε στον σύζυγό της αλλά και στο μεγάλωμα των παιδιών τους: «Όταν μπήκα στην πολιτική αντιμετώπισα πολλά προβλήματα ως γυναίκα. Για κάποιον λόγο στην Ελλάδα η γυναίκα δεν έχει τη θέση που της αξίζει. Έπρεπε να φέρω την τεράστια επιτυχία για να με παραδεχτούν ότι είμαι ικανή και αποτελεσματική, ενώ συνάδελφοί μου άντρες είχαν αναγνωριστεί πολύ νωρίτερα. Είμαι περήφανη που η Ελλάδα έγινε πρωταγωνίστρια στον τουρισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.