ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θάνος Καληώρας: Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Γιάννη Σγουρό

Θάνος Καληώρας: Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Γιάννη Σγουρό

Ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας θα κατέβει ως υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού.

Υποψηφιότητα από τον χώρο της τέχνης στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πρόκειται για τον ηθοποιό Θάνο Καληώρα, απόφοιτο της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος συμμετείχε επί μια 10ετία σε ρόλους της αρχαίας τραγωδίας και κωμωδίας σε Επίδαυρο, Ηρώδειο καθώς επίσης και σε ρόλους κλασικού ρεπερτορίου νεοελληνικών έργων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θάνος Καληώρας έχει συμμετάσχει σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ και επιθεωρήσεις, αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές. Έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με δράση στον τομέα του πολιτισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.