ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Καλπασμός» Νίκου Νικολάου με την «Γλυφάδα Μπροστά»

«Καλπασμός» Νίκου Νικολάου με την «Γλυφάδα Μπροστά»

Δυναμικά προς τον τερματισμό της κούρσας των δημοτικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή «καλπάζει» ο τέως αντιδήμαρχος και νυν ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Νικολάου (αποχώρησε από την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Γ.Παπανικολάου) όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις στη Γλυφάδα.

Ο Νίκος Νικολάου πρώην διευθυντής εφορίας και στέλεχος και μέλος της ΔΑΚΕ Οικονομικών, έχει διεξαγάγει έναν εντυπωσιακό και ηθικό προεκλογικό αγώνα αποφεύγοντας τις προσωπικές επιθέσεις στους αντίπαλους συνδυασμούς και το κλίμα δείχνει να είναι από τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους που θα εκλέξει η παράταξη του Τάσου Γκουριώτη.

Ο Νίκος Νικολάου έχει διατελέσει, διευθυντής στην ΙΕ΄Δ.Ο.Υ. Αθηνών, Έκτακτος Καθηγητής Λογιστικής Τ.Ε.Ι. Πειραιά, και έχει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση αφού εκλέγεται επί 9 συναπτά έτη δημοτικός σύμβουλος.

Ο τ. αντιδήμαρχος είχε απευθύνει επιστολή στον απερχόμενο δήμαρχο Γ. Παπανικολάου με την οποία του είχε ζητήσει να απαντήσει στα όσα τον κατηγορούν αριθμός δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας (δηλαδή αυτοί που έχουν εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Γ. Παπανικολάου) και προβάλει ζητήματα αρχών στο κείμενο της παραίτησής του.

Ο εκδότης Τάσος Γκουριώτης επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Γλυφάδα μπροστά» με δήλωσή του κατά την ένταξη στον συνδυασμό, ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη το Νίκο Νικολάου και σημείωσε ότι «Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αναμετρηθεί το νέο με το παλιό και η καθεστωτική αντίληψη διοίκησης του Δήμου με την φιλοσοφία της ανοικτής και διάφανης διακυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα αναμετρηθεί η αδιαφορία απέναντι στο έγκλημα με τον πόλεμο κατά της εγκληματικότητας που κηρύξαμε. Θα νικήσουμε. Καλωσορίζουμε το Νίκο Νικολάου στην παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.