ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Δ.Κουτσούμπας: «Μόνο το ΚΚΕ έχει μοντέλο ανάπτυξης που είναι ρεαλιστικό και μοναδικά εφαρμόσιμο»

«Όλα τα άλλα κόμματα μιλάνε για τα ματωμένα πλεονάσματα»

Δ.Κουτσούμπας: «Μόνο το ΚΚΕ έχει μοντέλο ανάπτυξης που είναι ρεαλιστικό και μοναδικά εφαρμόσιμο»

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας απατώντας στην πρώτη ερώτηση του αποψινού ντιμπείτ, τόνισε πως το ΚΚΕ διαθέτει μοντέλο ανάπτυξης, το οποίο είναι «ρεαλιστικό και μοναδικά εφαρμόσιμο».

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Παπαδάκη για την οικονομία, δήλωσε πως «μόνο το ΚΚΕ έχει ένα μοντέλο ανάπτυξης που είναι ρεαλιστικό και μοναδικά εφαρμόσιμο, αν το δούμε από τη σκοπιά του λαού. Όλα τα άλλα κόμματα μιλάνε για τα ματωμένα πλεονάσματα, όλα αυτά προϋποθέτουν 350 προαπαιτούμενα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που θα γονατίσουν τον ελληνικό λαό που είναι γονατισμένος μια δεκαετία και βάλε».

Παράλληλα, τόνισε πως «το ΚΚΕ έχει καταθέσει προτάσεις και για άμεσα προβλήματα, για τις ΣΣΕ, τον κατώτατο μισθό, μια σειρά ζητήματα για φόρους, τα οποία άλλα κόμματα και δυστυχώς της αντιπολίτευσης δεν τα ψήφισαν στη Βουλή, αλλά τα αγνόησαν. Πχ Η αξιωματική αντιπολίτευση ψήφισε το 50% της κυβέρνησης, όμως δεν ψηφίστηκαν μέτρα, όπως για τις συλλογικές συμβάσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, στην ερώτηση πως κατηγορούν για δογματισμό το ΚΚΕ, απάντησε πως οι προτάσεις του κομμουνιστικού κόμματος είναι «ανεφάρμοστε για όσους υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο. Για παράδειγμα δεν είναι σήμερα να φορολογείται το 90% από τα λαϊκά στρώματα και το 5% να προέρχεται από το μεγάλο κεφάλαιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.