ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εκλογές 2023: Πότε θα ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού στις κάλπες της 25ης Ιουνίου

Η διάρκεια της ψηφοφορίας σε όλα τα εκλογικά τμήματα εκτός Ελληνικής Επικράτειας

Εκλογές 2023: Πότε θα ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού στις κάλπες της 25ης Ιουνίου

Η διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών για τους Έλληνες του εξωτερικού θα γίνει την 24η Ιουνίου 2023, ημέρα Σάββατο, από 7.00 μέχρι τις 19.00.

Οι βουλευτικές εκλογές εκτός στα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού θα διεξαχθούν την 24η Ιουνίου 2023, ημέρα Σάββατο, σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα το δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Το Προεδρικό Διάταγμα 72/2023 το οποίο υπογράφεται από τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά και την υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (τεύχος Α΄, αρ. φύλλου 123, 29 Μαΐου 2023) και αφορά τον «ορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής και διάρκειας της ψηφοφορίας για την εκλογή των βουλευτών στα εκλογικά τμήματα εκτός Ελληνικής επικράτειας».

Στο ένα και μοναδικό άρθρο του το Προεδρικό Διάταγμα αναφέρει:

«Ορίζεται ότι η ψηφοφορία για την εκλογή των Βουλευτών σε όλα τα εκλογικά τμήματα εκτός Ελληνικής Επικράτειας, από τους εκλογείς που είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού, θα διεξαχθεί την 24η Ιουνίου 2023, ημέρα Σάββατο.

Η διάρκεια της ψηφοφορίας σε όλα τα εκλογικά τμήματα εκτός Ελληνικής Επικράτειας, ορίζεται από τις 7.00 μέχρι τις 19.00 τοπική ώρα κάθε χώρας. Στην υπουργό Εσωτερικών αναθέτουμε τη δημοσίευση και εκτέλεση του παρόντος διατάγματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.